• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Asano dobio bogatu ponudu, Turci nude 3.600.000 evra: Bivši igrač Partizana već našao klub?

Autor Dragan Šutvić

Posao bi mogao brzo da bude ozvaničen.

 takuma asano transfer trabzon Izvor: MN PRESS

Japanac je spakovao kofere i napustio Beograd, objavio to na društvenim mrežama tek kada je bio daleko, a čelni ljudi u Partizanu ostali su u čudu.

Pričali su nakon odlaska Takume Asana Lazar Marković, Vladimir Stojković, Aleksandar Stanojević,Milorad Vučelić,... Ali izjave nisu mogle da promijene ništa.

Najbolji fudbaler Partizana u sezoni koja se bliži kraju nema namjeru da se vraća u srpski fudbal, ali može karijeru da nastavi vrlo blizu, u Turskoj!

Kako prenose mediji iz te zemlje, za potpis Takume Asana zainteresovan je Trabzon, koji je pripremio unosnu ponudu ofanzivcu.

Turska ekipa sprema trogodišnji ugovor i 1.200.000 evra po sezoni, odnosno 3.600.000 evra za boravak u Turskoj. Djeluje primamljivo, a tu je i takmičarski motiv koji neće manjkati.

Trabzon zauzima četvrtu poziciju i velike su šanse da naredne sezone zaigra u Evropi. Isto kao beogradski Partizan, turski tim će igrati u novom UEFA takmičenju, Konferencijskoj ligi koja će imati premijeru u sezoni 2021/22.

Pisanja turskih medija o ponudi Trabzona Takumi Asanu mogli bi da podgriju priče da je odlazak Japanca iz Beograda ''režirala'' treća strana. Moguće je da je Asano napustio Beograd i podigao frku kako bi bez obeštećenja, kao slobodan igrač, potpisao ugovor sa nekim drugim timom.

Odlazak Takume Asana izazvao je reakciju i iz njegove domovine, gdje je glas podigao selektor, a nekoliko riječi protiv kluba iz Humske imala je i jedna legenda crno-bijelih.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC