• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Arsenalu zbog podrške Palestini: Poruka ima 100.000 lajkova - Izraelci traže kaznu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Diže se velika prašina u Engleskoj!

 arsenal poruka palestina izrael Izvor: Profimedia

Imao je Ars3enal problema zbog političkih poruka na društvenim mrežama kada je u klubu bio Mesut Ozil, koji važi za prijatelja predsednika turske Tadžipa Erdogana. Ima ih ponovo, sada zbog situacije u Izrealu i Palestini, gde poslednjih nekoliko dana traju sukobi.

Svoje mišljenje o situaciji između Izraelaca i Palestinaca izneo je Mohamed Elneni, vezni igrač iz Egipta, a sponzor londonskog tima zbog toga je zatražio hitan sastanak sa klubom!

Možda će vas zanimati

''Lavazza Group'', jedan od Arsenalovih sponzora, nije zadovoljan porukom koju je reprezentativac Egipta podelio na društvenim mrežama.

Defanzivni vezni Arsenala je, kao i većina svojih sunarodnika, na strani Palestine u okršajima koji se ovih dana dešavaju u pojasu Gaze.

''Moje srce, moja duša, moja podrška za Palestinu'', napisao je Elneni na Tviteru, gde ga prati skoro pet miliona ljudi.

Tal Ofer, Britanac jevreskoj porekla koji je jedan od predstavnika zajednice izrazio je zabrinutost zbog ovakve objave ''Tobdžija''. Njemu se nije dopao ni način na koji je Arsenal reagovao, jer tvrdi da engleski klub nije ozbiljno shvatio situaciju.

''Ne želimo da budemo dovedeni u vezu sa ovakvim porukama. Lavazza Group je u potpunosti protiv svake vrste rasizma i antisemitizma'', rekao je Ofer.

On je pozvao fudbalsku asocijaciju da interveniše i suspenduje veznog igrača Arsenala, ali Mohamed Elneni ne mari previše za to. Objava na tviteru koja ima preko 100 hilajda lajkova i dalje nije uklonjena.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC