• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbinu neko duguje izvinjenje! Više nema rata sa Ajntrahtom, Kostić sve objasnio - nije bilo štrajka!

Autor Dragan Šutvić

Ostaje u klubu u kom je prethodnih godina pružao sjajne partije, a objasnio je i šta se dešavalo prethodnih nedjelja.

 filip kostić nije bilo rata sa ajntrahtom Izvor: Profimedia

Srpski fudbaler Filip Kostić imao je burno ljeto, a na kraju nije promijenio sredinu i preselio se u Lacio gdje ga je želio Mauricio Sari. Umjesto toga, momak koji drži cijelu lijevu stranu terena ostaje u Ajntrahtu, sa kojim je bio u sukobu prethodnih nedjelja i zbog čega će platiti kaznu.

Mnoga dešavanja iz Frankfurta postaju jasnija nakon Filipove poruke na Instagramu, pošto je on objasnio da štrajk o kom se pisalo nije postojao, da mu neko duguje izvinjenje i da će nastaviti da se bori za klupske boje koje nosi već nekoliko sezona.

Možda će vas zanimati

Po informacijama koje su stizale iz Njemačke i Italije, transfer u Lacio propao je zbog pogrešne adrese na koju je stigao mejl sa ponudom. Ajntraht nije želio da proda Srbina, iako je Albanac Igli Tare u ulozi sportskog direktora italijanskog kluba nedjeljama navaljivao.

Pričalo se da Kostić toliko želi promjenu da je spreman i na štrajk, što je on demantovao. Neigranje za tim objasnio je na drugi način - psihički nije bio spreman za meč!

''Volim Ajntraht iz Frankfurta i zahvalan sam na svemu što imam u ovom klubu. Nisam bio spreman psihički da nastupim protiv Bilefelda. To nije bio štrajk! Želio bih da se iskreno izvinim navijačima koji su bili pogrešno informisani kao i da se zahvalim na podršci članovima svog tima. Neki ljudi mi duguju izvinjenje, ali nemamo vremena da pričamo o tome jer nas čeka teška sezona. Ostajem mentalno jak i nastavljam da se borim za tim. Ajntraht Frankfurt iznad svega'', napisao je Filip Kostić na Instagramu.

Srpski fudbaler je bio dio tima u prva dva kola Bundeslige, dok protiv Arminije iz Bilefelda nije bio u konkurenciji za meč. Mnogi su to tumačili kao štrajk ili da se u tim trenucima završava njegov transfer u Rim, ali nakon objave na društvenim mrežama jasno je da nijedna od te dvije opcije nije tačna.  

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC