• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Platili ste ga 115 miliona, a ne znate da ga koristite: Konte proziva Čelsi zbog Lukakua - Ne znaju šta rade!

Autor Dragan Šutvić

Romelu Lukaku je dobro krenuo, ali je stao...

 antonio konte čelsi lukaku  Izvor: Profimedia

Romelu Lukaku je ovog ljeta stigao u Čelsi u rekordnom transferu iz Intera. "Plavci" su ga poslije dvije fantastične sezone u Italiji vratili na "Stamford bridž" i to zadovoljstvo je prvaka Evrope koštalo 115 miliona evra, a već poslije prvih mečeva delovalo je da se Belgijanac isplaćuje...

Dovoljna mu je bila i jedna šansa da postigne gol, pa je tako brzo došao do četiri pogotka, međutim čim je Čelsi vezao dva poraza, a Lukaku mečeve bez gola - došlo je vrijeme za analizu.

Možda će vas zanimati

Tako se brže-bolje javio Antonio Konte, trener koji je trenutno bez ugovora. Upravo je Konte od Lukakua napravio "mašinu" u Interu - za dvije sezone je Belgijanac postigao 64 gola i asistirao je za još 16, pa može da se kaže da je jedan od najzaslužnijih što je Čelsi za njega "razbio" kasu.

Ipak, ako pitate Kontea - njegov kolega Tomas Tuhel na nepravilan način koristi Lukakua, odnosno Italijan vjeruje da Čelsi neće na taj način dobiti maksimum od belgijskog napadača.

"Trener je dobar ukoliko pomogne igračima da napreduju. Mislim da smo mi uradili odličan posao sa Lukakuom", ispričao je Konte poslije meča između svojih bivših klubova Juventusa i Čelsija (1:0) na kome je uočio da njegov nekadašnji đak ne dolazi do izražaja kao kod njega.

Izvor: Profimedia

"On je specifičan igrač. Opasan je u kaznenom prostoru, i nevjerovatno je brz. Ako imate takvog igrača, morate da ga koristite, bolje, a mislim da u Čelsiju još ne znaju kako da to rade".

Nije htio da im pruži besplatan savjet, ali ih je naveo na razmišljanje...

"Ako shvate kako da koriste Lukakua, onda će biti favoriti ove sezone u Ligi šampiona", dodao je Konte koji je želio da dovede Lukakua iz Evertona dok je vodio Čelsi, ali je belgijski napadač izabrao Mančester junajted, dok su "plavci" umjesto njega doveli Alvara Moratu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC