• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska menadžerka dovela igrača osvajaču LE: Lijepa Elena pregovarala sa Barsom, hoće da posluje i sa "vječitima"!

Autor Dragan Šutvić

Školovala se u Francuskoj, a od nedavno je i u fudbalskom biznisu.

 srpska menadžerka dovela igrača viljarealu  Izvor: Instagram/elenavramovic/Screenshot

Ljetni prelazni rok se u većini evropskih zemalja završio do 1. septembra, međutim i dalje mogu da dovode igrače koji su "slobodni agenti", što je iskoristio Viljareal i ove nedelje angažovao Serža Orjea.

Poznati fudbaler iz Obale Slonovače je raskinuo ugovor sa Totenhemom na samom kraju ljeta, a na kraju je stigao poziv šampiona osvajača Lige Evrope. Orje je predstavljen u novom klubu, a zanimljivo je da je u transferu posredovala i srpska menadžerka.

Možda će vas zanimati

U pitanju je Elena Avramović koja radi pri menadžerskoj agenciji "VV Consulting" iz Monnaka, a koju inače vodi Vadim Vasiljev. Ako vam ime zvuči poznato, znate ga vjerovatno kao Rusa koji je dugo "vedrio i oblačio" upravo u Monaku, pošto je njegov dobar prijatelj vlasnik "kneževa" Dimitri Ribolovljev.

"Bilo je veoma zanimljivo i dinamično tokom cijelog prelaznog roka, a posebno u slučaju Orjea, jer smo morali da raskinemo ugovor koji je imao sa Totenhemom", ispričala je Elena Avramović za "24sedam".

"Uspjeli smo u tome 31. avgusta, 15 minuta prije ponoći, tako da je sada kao slobodan igrač pojačao Viljareal. Svi smo srećni zbog pregovora koji su završeni dogovorom, naravno, najviše sam igrač koji će dobiti priliku da se dokaže u ligi kao što je španska. Slijedi nam novi krug razgovora sa klubovima. Juče smo posjetili Barselonu, danas smo bili u Espanjolu, pa onda odlazimo u Francusku, u Monpelje i Marsej", dodala je ona.

Srpkinja koja se školovala u Francuskoj i uplovila u fudbalski biznis odvela je ovog ljeta i Damjana le Taleka u AEK, kod Vladana Milojevića, međutim još nije bilo poslovanja sa "vječitima".

"To ostaje za neki drugi prelazni rok, ali srećna sam što mi se ukazala prilika da zajedno sa ocem budem na stadionu Crvene zvezde i da navijamo za naš klub protiv portugalske Brage. Bio je to jako emotivan trenutak za mene", objasnila je Srpkinja koja je nedavno gledala i meč Zvezde i Brage u Beogradu.

Što se tiče same agencije VV Consulting, oni vode brigu i o karijeri Romena Saisa, Muktara Dijkabija, Sueliha Mejtea...

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC