• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasprodaja u Parizu! Sedam fudbalera precrtano zbog štednje: Mbape im napravio haos, sad moraju da zarade novac!

Autor Dragan Šutvić

Pari Sen Žermen mora da mijenja određene stvari u drim-tim projektu.

 pari sen žermen prodaje sedam igrača  Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen krenuo je ljetos u vrlo ambiciozan projekat pošto su doveli pojačanja poput Ašrafa Hakimija, Serhija Ramosa i Đanluđija Donarume, na kraju to "začinili" i Leom Mesijem, ali rezultati nisu još kakvi su se nadali.

Mesi i Ramos se još nisu uklopili, Donaruma oscilira između mjesta prvog i drugog čuvara mreže, a Poketino nije uspio još da pronađe dobitnu formulu zbog glomaznog igračkog kadra. Zbog toga i nije iznenađenje što već na zimu žele da se riješe svih fudbalera koji su višak.

Možda će vas zanimati

Kako prenosi španski novinar Santi Aouma, specijalizovan za prelazni rok, čak sedmorica igrača dobila su dozvolu da već na zimu odu iz Pariza i neće im praviti nikakav problem.

Dok se Pari Sen Žermen grčevito bori da zadrži Kilijana Mbapea, koji je pred prelaskom u Real Madrid, odnosno dok razmišljaju šta će sa Nejmarom koji će dva mjeseca biti van terena zbog povrede, moraju da razmišljaju i o igračima koji imaju solidne plate, a skoro nikakvu ulogu u njihovom timu.

Tako je prvi na "listi za odstrel" napadač Mauro Ikardi, čija je afera oko razvoda s Vanda Narom potresla Pariz, dok je sljedeće najveće ime njegov zemljak vezista Leandro Paredes.

Dozvolu za odlazak imaju još i Serhio Riko, Tilo Kerer, Abdu Dijalo, Rafinja i Lajvin Kurzava.

Pravo je pitanje koliko Pari Sen Žermen može da zaradi na ovim igračima, teško da je moguće više od 150 miliona evra za svu sedmoricu, ali je dobra vijest za njih što će se osloboditi njihovih plata pošto je taj budžet pred pucanjem od prethodnog ljeta kada su bogatstvo dali prije svega Mesiju.

Ipak, svakako na to ne bi mislili da je Kilijan Mbape odlučio da ostane u PSŽ. Ovako, biće u debelom minusu jer od najatrativnijeg igrača neće zaraditi ni cent...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC