• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je sastav Zvezde za meč godine u Bragi: Stanković mijenja formaciju, Degenek i Ben van tima!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda u četvrtak od 21 čas igra protiv Brage u gostima odlučujući meč u Ligi Evrope. Sve zavisi od ovog rezultata, a Stanković je spremio zanimljiv sastav za Portugalce.

 crvena zvezda sastav za utakmicu protiv brage  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda drži sudbinu u svojim rukama. U direktnom duelu sa Bragom odlučiće na koji će od tri puta: u osminu finala Lige Evrope, u šesnaestinu finala Lige Evrope ili u Konferencijsku ligu.

Dobro je poznato da joj pobjeda protiv Brage (četvrtak, 21.00) donosi najviše. Sa nova tri boda bili bi prvoplasirani, dok bi i sa bodom, ako Mitjiland ne ostvari trijumf u Bugarskoj, ostvarili najpovoljniji rezultat po njih. Ipak, to neće biti lako, pošto postoje kadrovski problemi, dok Braga igra sve bolje kao što kažu oba trenera.

Možda će vas zanimati

Tako je Dejan Stanković u najavi utakmice saopštio da sigurno neće moći da računa na Filipa Falka, Sekua Sanoga i Veljka Nikolića, ali je s osmijehom na licu poručio da "već zna sastav".

Najavio je i da će se Zvezda truditi da što više ima loptu u svom posjedu, kako bi upravo oni bili ti koji se pitaju, dok je svjestan da će biti i trenutaka kada će morati da "pati". Tada će biti iza lopte i od svog tima će očekivati da se zajednički brani, a to nam već u startu govori za koju formaciju će se odlučiti Stanković.

U gotovo svim važnijim evropskim utakmicama Zvezda je nastupala u formaciji sa trojicom štopera, a sve su prilike da će tako biti i u "kamenolomu" u četvrtak.

Na golu se naravno očekuje kapiten Milan Borjan, dok će trio štopera činiti Strahinja Eraković, Aleksandar Dragović i Radovan Pankov, što znači da će Miloš Degenek susret početi sa klupe. Crveni karton protiv Mitjilanda je ponovo promijenio njegov status, pa je u posljednje vrijeme rjeđe igrao.

Izvor: MN PRESS

Na mjestima bekova trebalo bi da vidimo Marka Gobeljića i Milana Rodića, dok će u srcu veznog reda uz Njegoša Petrovića najverovatnije biti samo Gelor Kanga, ali u nastavku je moguća uloga i za Slavoljuba Srnića.

Iza jedinog isturenog napadača Milana Pavkova gledaćemo gotovo sigurno Aleksandra Kataija i Mirka Ivanića.

To ujedno znači i da će El Fardu Ben, koji je mnogo puta bio heroj Zvezde, biti opcija sa klupe, dok će se šansi nadati i Rišairo Živković. Uz mladog Marka Lazetića je i jedini napadač u sastavu, pošto Lois Dioni nije ni otputovao sa Zvezdom u Portugal i već neko vrijeme nije opcija.

Dakle, da rezimiramo, ovo je najvjerovatniji sastav Zvezde za Bragu:

Borjan - Eraković, Dragović, Pankov - Gobeljić, Petrović, Kanga, Rodić - Ivanić, Katai - Pavkov.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC