• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić najavio tri igrača, Stanković ne misli o njima: Sastanak trenera i direktora još nije održan!

Autor Haris Krhalić

Crveno-bijeli mogli bi u proljećni dio prvenstva da uđu značajno jači.

 Crvena zvezda pojačanja za zimski prelazni rok Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda već je pripremila dva pojačanja za zimski prelazni rok, a priča se i o trećem igraču koji stiže. Iz norveškog Moldea stiže Ohi Omožiuanfo, Ibrahim Mustafa će se vratiti sa pozajmice iz Radničkog iz Sremske Mitrovice i otići na pripreme, a meta je Danilo Arboleda koji je sa Šerifom igrao Ligu šampiona.

Uz sve to, Dejan Stanković kaže da još nije održao sastanak sa klupskim čelnicima na kojima će se definisati šta je ekipi potrebno pred januarski prelazni rok.

Možda će vas zanimati

 Iako je vrijeme za transfere sve bliže, šef stručnog štaba za sada se nije miješao u posao operativaca i sačekaće da tek nakon susreta protiv TSC-a vidi kakva je situacija u tom sektoru.

"Nismo još imali sastanak. Imaćemo sastanak poslije prvenstva, mislim da poslije obaveza treba da pričamo o prelaznom roku. Sigurno je da gospodin Terzić sa sportskim direktorom Mrkelom radi na planu i programu šta će nama biti potrebno. Ja sam fokusiran samo na ekipu i rezultat, a kada prođe ovo sve imaćemo sastanak. Kao što uvijek imamo - otvoren i direktan sastanak, da vidimo šta je to dobro, a gdje možemo da dobijemo na kvalitetu kroz neko pojačanje", rekao je Stanković.

Prethodnih dana moglo se pročitati da generalni direktor crveno-bijelih očekuje barem tri nova fudbalera u klubu za prolećni dio sezone, ali to nije sve.

Podsećamo, crveno-bijeli bi ove zime mogli da se rastanu sa Aleksom Vukanovićem i Slavoljubom Srnićem kojima ističu ugovori, a Zvezdan Terzić najavio je i prodaju nekih igrača.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC