• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pakao za Bena i Komore! Napravili senzaciju, sad bez 3 golmana? Pred meč sa favoritom stigle katastrofalne vijesti!

Autor Dragan Šutvić

Komorska Ostrva nisu imala nimalo sreće na Kupu afričkih nacija, prvo su se našli u grupi smrti, a sada imaju ogroman hendikep.

 adrički kup nacija komori bez golmana  Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Komorskih ostrva savladala je Ganu u posljednjem kolu grupne faze, uručila otkaz Milovanu Rajevcu i stigla do nokaut faze na svom debitantskom turniru. Navijačima Crvene zvezde ovaj tim posebno zapada za oko zbog El Fardu Bena koji je jedan od najboljih igrača tima, a upravo je on bio strijelac i assitent protiv "Crnih zvijezda".

Ipak, situacija za Bena, njegove saigrače i sunarodnike više uopšte nije dobra... Mogli bi da igraju meč nokaut faze bez ijednog golmana u timu!

Možda će vas zanimati

Njihov naredni protivnik je Kamerun, domaćin turnira i jedan od najvećih favorita za titulu, a momke sa Komorskih Ostrva šokirale su vuhesti sa testiranja na korona virus.

Dobili su ukupno 12 pozitivnih testova, a među njima su selektor Amir Abdu, dvojica golmana i još pet fudbalera u polju. Kako je treći golman reprezentacije već otpisan zbog povrede, Komori bi protiv Kameruna mogli da igraju meč tako što bi neko od fudbalera prinudno navukao rukavice i stao među stative!

Ovo je tek jedno od rhešenja, ali djeluje da im ni ostale opcije nisu pretjerano dobre.

Po pravilima takmičenja, ekipa mora da izađe na teren ukoliko ima 11 zdravih igrača, što je ovdje slučaj. Postoje male šanse da se neki od čuvara mreže oporavi do ponedjeljka, ali i da takmičenje izađe u susret malo ostrvskoj državi i dozvoli im da na turnir pozovu novog čuvara mreže.

Ukoliko se nijedan od ta dva scenarija ne dogodi, neki od reprezentativaca Komorskih Ostrva prinudno će braniti cijeli meč protiv Kameruna, a ne treba ni govoriti koliki bi favorit domaćin bio u tom slučaju...

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC