• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovakve golove ne primaju ni pioniri: Stanojević grmi poslije poraza Partizana - "Profesionalci ovo ne smiju da dozvole!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije poraza od Dinama, trener crno-bijelih je istakao da je bilo dobrih stvari, ali one loše ga naročito brinu.

 aleksandar stanojević ljut nakon poraza partizana od dinama iz moskve Izvor: TV Arenasport screenshot

Nisu uspjeli fudbaleri Partizana da upišu drugi trijumf na pripremama u Turskoj, već samo drugi poraz. Crno-bijeli su u Beleku izgubili 2:1 protiv Dinama iz Moskve.

Uprkos dobroj igri lidera Superlige, trener Aleksandar Stanojević je morao da istakne veliko nezadovoljstvo zbog poraza, naročito zbog načina na koji je njegova ekipa primala golove.

Možda će vas zanimati

Jedini gol za Partizan je postigao Bibars Natho u drugom poluvremenu, ali golove koje su crno-bijeli primali prije i poslije pogotka Izraelca su učinili da Stanojević poslije meča upotrebi i neke teže riječi.

"Tako je, igrali smo dobro. Mislim da smo dominirali sve vrijeme. Nemoguće je da smo primili takve golove, ne znam da se u pionirima dešavaju takvi golovi iz prekida", počeo je Stanojević za TV Arenasport.

Prvi gol Dinama dogodio se već u petom minutu, kada je golman Partizana Aleksandar Popović jako loše namjestio živi zid. Slobodan udarac Komina je prošao sa unutrašnje strane pored živog zida, ali je svejedno od stative ušla u gol mladog golmana.

"Ali riješićemo sve to. Bilo je i dobrih i loših stvari, stvarali smo neke prilike, ali primili smo gol na kraju u posljednim minutima."

Drugi pogodak Rusa je bio djelo Galkina u finišu meča, kada je poslije centaršuta iz kornera ostao dovoljno usamljen na ivici šesnaesterca.

"Imali smo dvije stopostotne šanse, uz to prečku ili stativu, razumljivo je da je tu i umor i sve, ali ne možemo ovakve golove da primamo. Zadovoljan sam, bilo je dobrih stvari, ali ne možete da budete zadovoljni kad primite golove kao pioniri. Nijedan profesionalni tim ne može sebi da dozvoli takve golove", jasno je poručio Aleksandar Stanojević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC