• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Organizatorka Mundijala pobjegla iz Katara da je ne bi bičevali: Kolega je silovao, a onda se desilo nešto još gore

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Užasne detalje otkrila je žena koja je radila na organizaciji Svjetskog prvenstva, a u Kataru joj se život pretvorio u pakao.

 meksikanka pobjegla iz katara Izvor: Twitter/@fdematch/Printscreen

Nevjerovatna vijest stiže iz Katara, zemlje organizatora Svjetskog prvenstva krajem ove godine.

Paola Skitekat Sedas bila je do prije nekoliko dana članica Organizacionog odbora Mundijala u Kataru, ali je morala da pobjegne iz zemlje i vrati se u svoj Meksiko kako je ne bi osudili i potom bičevali!

Možda će vas zanimati

Sedas je po struci ekonomista i antropolog, a rekla je da je organizacija velikog fudbalskog takmičenja njen posao iz snova. Ipak, snovi su se pretvorili u noćnu moru, pošto ju je, kako je rekla, jedan kolega seksualno zlostavljao.

Meksikanka je prijavila ovaj slučaj, ali u zemlji kakva je Katar - uopšte nije naišla na razumijevanje. Ona je opisala kako je izgledala noć kada ju je kolega zlostavljao.

"Zadržala sam hladnu glavu. Rekla sam svojoj majci i sve sam zabilježila fotografijama. Prijavila sam zlostavljača", rekla je Sedas, ali tek tada su počeli njeni problemi.

Njena priča je tada postala još bizarnija. Nije dobila zaštitu katarske policije, a posebno je kritikovala reakciju meksičke ambasade u Dohi. Sedas je došla u policijsku stanicu i shvatila da više nije ona ta koja tuži, već da je optužena.

Razlog? Njen zlostavljač je rekao da mu je ona djevojka i tako je zakomplikovao čitav slučaj.

"Zahtijevali su test nevinosti, jer je u Kataru vanbračna veza kažnjiva sa sedam godina zatvora i 100 udaraca bičem. Odjednom, moja priča više nije bila bitna. Sve se temeljilo na optužbi za vanbračnu vezu, dok su ispod moje odeće bile modrice. Moj advokat jedva da je išta progovorio i na kraju su morali da pregledaju moj telefon", ispričala je Sedas.

Ona je na kraju uspjela da se vrati u zemlju, a nesumnjivo je da će poslije ove priče početi još više priča o Kataru kao katastrofalnom izboru za organizatora Mundijala.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC