• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alegri kritikovao Vlahovića nakon svakog meča, a sad diže frku: Pustite ga, prvi put je pročitao tako nešto u novinama!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Maks Alegri osjetio je trenutak da stane uz svog fudbalera.

 Alegri-brani-Dusana-Vlahovica Izvor: Profimedia/Marco Canoniero/Alamy Live News

Dušan Vlahović je nakon gola Veroni, i odličnog meča protiv Sasuola u kome je njegov pogodak proglašen za autogol, odigrao prilično dva siromašna meča zbog kojih ga kritikuju u Italiji.

Nije ga štedio ni njegov trener Masimilijano Alegri koji ga je kritikovao zapravo poslije svakog meča, međutim sada kada je osjetio da to smeta Srbinu - odlučio je da ga zaštiti. Uoči meča sa Viljarealom u Ligi šampiona (utorak, 21.00), u kome španski klub sprema anti-Vlahović taktiku, Alegri je dobar dio konferencije posvetio srpskom napadaču.

"Bila je to teška utakmica protiv Torina, a svake sezone postoje take utakmice u kojima ne iskoristite šanse, mada smo mi dobro igrali... Postali smo pretendenti za titulu od kada je došao Vlahović, ali treba nam balans", rekao je Alegri.

"Vlahović je došao prije samo 20 dana i debitovaće sada u Ligi šampiona, ali ne možemo sav pritisak da stavimo na njega. Moramo da podržimo i zaštitimo do kraja, kao što inače štitimo igrače koji imaju manje iskustva. Nije to samo pitanje tehničke prirode, nego i psihološko...".

Vlahović je plaćen više od 80 miliona evra i svi od njega očekuju da na svakoj utakmici pogađa, ali realnost je drugačija. Tek se upoznaje sa saigračima i nije navikao na toliki pritisak na leđima...

"Vlahović je prvi put pročitao cijelu stranu u novinama u kome se postavlja pitanje zašto nije dao gol. To se nikada prije nije dogodilo...", iskreno je priznao Alegri koji zna da je potpuno drugačije bilo srpskom napadaču dok je igrao u Fiorentini u kome nema tolikog "udara" medija.

Italijanski stručnjak potvrdio je da će Vlahović i Morata početi utakmicu, kao i da je Dibala povrijeđen, ali da ima i neke dileme u veznom redu. Da li Artur ili Lokateli, da li Zakarija, Mekeni ili Rabio?

"Odlučiću sa njima pred meč", rekao je Alegri pred susret koji se igra u srijedu od 21.00.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC