• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udar na Srbina! "Zašto nije podržao Ukrajinu?" Zbog ovog detalja su napali Tadića - promijenio traku, a trener ga brani!

Autor Haris Krhalić

U Holandiji su više pažnje posvetili bojama kapitenske trake koju je nosio Dušan Tadić nego ičemu drugom, a trener Ajaksa stao je u odbranu svog igrača.

 Tadić na meti kritika zbog kapitenske trake Izvor: Profimedia

Politika nije mogla da zaobiđe ni kapitena reprezentacije Srbije i Ajaksa, Dušana Tadića. Srpski fudbaler se našao u centru pažnje holandskih medija ni kriv ni dužan.

Tamošnji mediji osuli su paljbu po Tadiću zbog činjenice da u posljednjem meču Ajaksa nije nosio kapitensku traku u bojama Ukrajine, kao znak podrške u njihovom ratu protiv Rusije, iako je samo tri dana kasnije to učinio!

Ajaks je savladao RKC Valvajk u nedjelju uveče 3:2 i to golom Tadića iz penala u 90. minutu. Ipak, holandski mediji očito nisu imali preča posla nego da raspravljaju o kapitenskoj traci Srbina.

Tadić je u četvrtak, u meču Kupa Holandije protiv AZ-a, predvodio Ajaks sa plavo-žutom kapitenskom trakom, kao znak podrške Ukrajini, baš kao što su to učinili i drugi kapiteni timova.

Međutim, proteklog vikenda u Erediviziji, svi kapiteni su nastavili da nose takvu kapitensku traku, ali ne i Tadić. On je odlučio da ponovo oko ruke ima crveno-crnu traku, tradicionalnu za Ajaks.

Sve to bio je povod da trenera "kopljanika" Erika ten Haga upitaju za komentar, ali je Holanđanin očito stao u odbranu svog pulena.

"Sami ste odgovorili na to pitanje. Nosio je kapitensku traku u ukrajinskim bojama prije tri dana", poručio je Ten Hag, očito smatrajući da Tadić nije dužan da na svakoj utakmici pruža podršku Ukrajini.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC