• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba - Junajted hoće Engleza od 90.000.000 evra: Ten Hag našao zamjenu za Nemanju Matića!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Holandski stručnjak izgleda ima dugačak spisak želja pred početak prleaznog roka koji će u Mančester junajtedu biti veoma buran.

 Erik-Ten-Hag-hoce-Vard-Prousa-u-Mancester-junajtedu Izvor: Profimedia

Erik Ten Hag još nije preuzeo ulogu menadžera u Mančester junajtedu, a već je počeo da radi posao. Prethodnih dana pričalo se o petorici igrača koji nisu po njegovom ukusu i za koje se zna da će napustiti klub, a engleski "The Sun" otkriva ime prvog fudbalera kojeg Holanđanin želi u klubu.

Kako je od ranije poznato da će Nemanja Matić na kraju sezone promijeniti sredinu kao slobodan igrač, velikanu sa "Old Traforda" neophodna je rekonstrukcija u veznom redu. Ten Hag u toj liniji tima želi Džejmsa Vard-Prousa, engleskog fudbalera od 90.000.000 evra i najboljeg igrača Sautemptona.

Po mišljenju fudbalske javnosti u Engleskoj, specijalista za slobodne udarce prerastao je Sautempton i vrijeme je za iskorak u karijeri. Prava prilika mogao bi da bude baš Junajted, kojem je neophodan igrač oko kojeg će u narednim godinama graditi vezni red.

Holandski trener neće imati veliki izbor igrača na mjestu centralnog veznog kada stigne u klubu, pošto pored Matića odlazi i Pol Pogba kojem ističe ugovor, a ostaju samo Fred i Skot Mektominaj, fudbaleri koji u ovom trenutku nisu dovoljni za velike klupske ambicije.

Naravno, Junajtedu je prva želja u veznom redu bio Deklan Rajs iz Vest Hema, ali igrač kojeg žele svi veliki klubovi u Engleskoj je nedostižna meta za njih. Cijena mu je 150 miliona funti, a sam fudbaler želi transfer u tim koji će igrati Ligu šampionu, što sa Mančester junajtedom nije slučaj.

Zato je Vard-Prous isplivao u prvi plan kao jeftinija opcija, iako ni njegova cijena nije mala.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC