• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salah bi mogao da bude bomba prelaznog roka: Liverpul ne može da ga ubijedi, ima tri opcije - ne zna se koja je bolja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mohamed Salah bi mogao da promijeni sredinu ovog ljeta ako Liverpul ne uspije da ga ubijedi da produži ugovor.

 hoće li mohamed salah ostati u liverpulu Izvor: Profimedia

Već mjesecima traju pregovori Mohameda Salaha i Liverpula oko novog ugovora, a to obično znači da igrač nije zadovoljan ponuđenim uslovima i da vjeruje da bi na drugom mjestu mogao da dobije više.

Nije tajna da Liverpul izbjegava ogromne plate kojima bi opteretio budžet i sebe stavio u problem, a Salah to tumači kao nepoštovanje prema njemu poslije svega što je dao klubu sa "Enfilda". Zbog toga sve više razmatra da ode iz kluba i dobro naplati svoje igre, a postoje več jasne opcije za njega.

Možda će vas zanimati

Egipćaninu ugovor ističe za godinu dana i Liverpul će ga prodati ovog ljeta ako vidi da neće produžiti ugovor, pa bi tako odmah u red za njega stao Pari Sen Žermen, odnosno neki od klubova iz Španije.

Britanski list "Telegraf" podsjeća da samo tri kluba iz ove zemlje mogu da ga priušte: Barselona, Real Madrid i Atletiko Madrid, ali je jasno da bi vrlo teško otišao kod Dijega Simeonea koji gaji stil fudbala koji je u potpunoj suprotnosti u odnosu na ono na šta je Salah navikao prethodnih godina.

To znači da su Barselona i Real Madrid jedini pravi rivali Pari Sen Žermenu za potpis Salaha, ali vrijedi reći da je i dalje Liverpul favorit da produži ugovor sa njim, posebno nakon odluke Jirgena Klopa da ostane.

Harizmatični trener produžio je ugovor do 2026. godine, a svi u Liverpulu se nadaju da bi njegovim stopama mogao da krene i Salah. Ove sezone je u Premijer ligi postigao 22 gola i zabilježio još 13 asistencija, pa će biti na najužoj listi kandidata za nagradu "Zlatna lopta".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC