• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan i dalje ne može bez adrenalina, ali je progovorio o penziji: Ja sam vojnik 25 godina, kraj je blizu, ali...

Autor Dragan Šutvić

Zlatan Ibrahimović ne želi da odustane.

 ibrahimović o kraju karijere  Izvor: Profimedia

Na tri kola do kraja Serije A Milan je prvi na tabeli, a iako "rosonere" očekuju teški mečevi sa Veronom, Atalantom i Sasuolom Zlatan Ibrahimović vjeruje u Skudeto!

Ipak, glasine o njegovoj penziji su sve češće, a čak se pominjalo da će preuzeti posao nedavno preminulog Mina Rajole. Ibru ove godine muče povrede, sve manje igra, pa i to podgreva glasine o kraju karijere.

Možda će vas zanimati

"Naravno da sam frustriran jer bih volio da budem na terenu u svakom meču. Obožavam da igram utakmice, adrenalin koji dobijam tada je nevjerovatan. Ako ne mogu da igram pokušavam na drugi način da pomognem saigračima jer je najbitnije da tim ne pati", priznao je švedski napadač.

Ipak, iako mu je jasno da sa 40 godina ne može još dugo da bude na terenu, neće se još uvijek predati!

"Fudbaleri prate isti ritam i ja to radim 25 godina. Kao vojnik sam, ali sada sam blizu ciljne ravnine. Ipak nije još vrijeme", dodao je on.

U mladom i perspektivnom timu Milana tu je nekoliko veterana poput Zlatana Ibrahimovića, Olivijea Žirua i Simona Kjera da opomene saigrače da se ne opuštaju.

"Tim vrijedno trenira i žrtvujemo se za naš cilj, Ekipa je i dalje mlada, ali raste i dobija sve više i više iskustva. Trenutno smo prvi na tabeli i moramo da ostanemo fokusirani na sve što moramo da uradimo jer se u fudbalu stvari mijenjaju iz nedjelje u nedjelju", ističe Zlatan.

On je svjestan svoje uloge u timu u prihvatio je. Sa 40 godina svaki gol je vrijedan, ali još su vredniji njegovi savjeti.

"Ja sam stariji igrač, onaj koji ima iskustva. U karijeri sam naučio toliko toga od igrača sa kojima sam nastupao i od svojih trenera. Sada u mojim godinama moram nešto da vratim. U našoj svlačionici je mnogo mladih fudbalera i trudim se da svima pomognem, da budem lider na terenu i van njega", zaključio je Ibrahimović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC