• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo će utješiti Mančester siti - Liverpul kiksao! Konte odlučio ko je šampion? Opet je zaustavio Klopa!

Autor Dragan Šutvić

"Redsi" nisu pobijedili u derbiju!

 liverpul totenhem 1 1  Izvor: Profimedia

Liverpul i Totenhem odigrali su neriješeno na Enfildu, a taj rezultat će obradovati Mančester siti, koji u nedjelju ima šansu da se odlijepi na "plus 3" u odnosu na tim Jirgena Klopa, uz bolji skor u međusobnim duelima.

Poslije šokantnog poraza na gostovanju Realu u revanšu polufinala Lige šampiona, tim Pepa Gvardiole tako je dobio sjajnu vijest u pripremi za nedjeljno gostovanje Njukaslu, gdje bi pobjedom učinio borbu za titulu prvaka manje uzbudljivom.

Možda će vas zanimati

Tim iz Londona odigrao je u subotu za sebe i za Siti i vjerovatno su se u oba tima podjednako radovali kada su Hari Kejn, Rajan Sesenjon odigrali sjajnu akciju u šesnaestercu domaćih u 56. minutu, koju je Son završio udarcem za 0:1. Liverpul je ostao u šoku, neizbježni Luis Dijaz uspio je da savlada Uga Lorisa u 74. minutu loptom koja se odbila o jednog defanzivca Totenhema, ali se rezultat poslije toga više nije menjao.

Liverpul je tako drugi put ove sezone remizirao protiv ekipe Antonija Kontea i ta četiri poena koja nije osvojio mogla bi da ga koštaju titule.

Do kraja prvenstva pred Klopovim timom su gostovanja Aston Vili, Sautemptonu i duel protiv Vulverhemptona kod kuće u posljednjem kolu. Za to vrijeme, "Redsi" će se spremati za finale Lige šampiona protiv Real Madrida, 28. maja u Parizu, ali će iz nedjelje u nedjelju osluškivati i šta se događa u Sitiju, koji sada ima potpunu kontrolu nad situacijom.

Siti će u nedjelju na Itihadu ugostiti Njukasl od 17.30 i ako pobijedi "odlijepiće" se na tri boda prednosti, sa tri utakmice pred sobom - protiv Vulverhemptona u gostima 11. maja, Vest Hema u gostima 15. maja i Aston Vile kod kuće, 22. maja.

Gvardiolin tim tako je došao u povoljnu poziciju i ima veliku šansu da odbrani titulu i da četvrti put postane prvak Engleske za šest godina pod vođstvom španskog stručnjaka.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC