• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prišao i rekao treneru "Ja neću da igram": Čelsi je bijesan na njega, a povrijeđeni Silva (37) je pokazao da je car!

Autor Dragan Šutvić

Andreas Kristensen se ponovo nije osjećao dobro, navodno, tako da nije igrao za Čelsi u finalu FA Kupa.

 kristensen nije htio da igra protiv liverpula Izvor: Profimedia

Čelsi je treći put uzastopno izgubio u finalu FA Kupa. Nakon što su ih pobijedili Arsenal i Lester, to je učinio i Liverpul i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Nije bilo golova u 120 minuta fudbala na "Vembliju", a potom su penale za "plavce" loše šutirali Aspilikueta i Maunt, međutim nije to najviše zaboljelo Tomasa Tuhela. Daleko gora stvar po njega i njegovu ekipu dogodila se nekoliko sati pred utakmicu kad ga je jedan od prvotimaca "izdao".

Možda će vas zanimati

Tuhel je kao po običaju dan ranije obavijestio svoje igrače o startnih 11 protiv Liverpula, a potom mu je Andreas Kristensen prišao u hotelu i saopštio mu da ne računa na njega.

Britanski list "Telegraf" navodi da je Kristensen bio planiran za startera, ali je treneru rekao da "se ne osjeća dobro" i da ga zbog toga izostavi. Zvanično, nije prijavljena nikakva povreda, pa je pretpostavka da Danac nije želio da rizikuje povredu u jednom od poslednjih mečeva za Čelsi.

Već prije nekoliko nedjelja dogovorio je transfer u Barselonu i od tada je njegova forma drastično pala, a i ranije se dešavalo da ne igra utakmice zbog stomačnih problema izazvanih nervozom i tremom.

Problem je u tome što Tuhel nije imao zamjenu za njega, nego je morao da pošalje Tijaga Silvu koji je bio povrijeđen. Ali, kada je upitao Brazilca kome je punih 37 godina da li može da "uskoči" u startnu postavu, samo je klimnuo glavom i spremio se za utakmicu u kojoj je bio jedan od boljih aktera.

Proveo je svih 120 minuta na terenu, čak i zaradio novu povredu, međutim pokazao je kako se ponaša lider, dok je istovremeno i Čelsi saznao da je donio dobru odluku kad nije produžio ugovor sa Kristensenom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC