• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najmoćnija žena fudbala odlazi zbog politike! Romanova "desna ruka" ne ostaje u Čelsiju, zna se i ko je mijenja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čelsi će tokom ljeta pretrpjeti dosta promjena, a sve kreće od upravljačkih pozicija. Odlazi najmoćnija direktorka u fudbalu.

 Direktorka Marina Granovskaja napušta Čelsi Izvor: Profimedia

Čelsi je zvanično promijenio vlasnika pošto je odobrena i završena transakcija kojom je iz ruku Romana Abramoviča prešla kod Toda Bolija, a američki biznismen već je spreman da napravi određene promjene.

Jedna od prvih je odlazak uspješne direktorke Marine Granovskaje. Ruskinja je bila "desna ruka" Romana Abramoviča, prošle sezone dobila je i nagradu za najboljeg fudbalskog operativca, međutim zbog politike i njene nacionalnosti više nema perspektivu u Čelsiju.

Možda će vas zanimati

Njemački list "Bild" piše da je to razlog zašto Granovskaja nije bila na posljednjem meču sezone za Čelsi, tako da najmoćnija žena svjetskog fudbala već počinje da traži novi posao.

"Do sada je posljednju riječ imala 47-godišnja Marina Granovskaja, a od sada će odluke donositi trener Tomas Tuhela. Bliska A++ saradnica Romana Abramoviča u klubu je od 2013. godine, a budući da Rusi sada u Engleskoj imaju loš status, vjerovatno će otići do kraja avgusta", prenosi pomenuti list.

Granovskaja je imala mnogo dobrih transfera, poput dolazaka Dijega Koste, N'Gola Kantea, Kaija Haverca i drugih, dok je poznata i kao direktorka koja dobro pregovara i kod odlazaka igrača, tako da je Čelsiju donijela bogatstvo od Azara.

Njen nasljednik trebalo bi da bude Andrea Berta, aktuelni sportski direktor Atletiko Madrida, a vidjećemo da li će upravo iz ovog kluba Tuhel dobiti i prva pojačanja ovog ljeta. Zainteresovan je za Hosea Himeneza, a Berti će znatno biti lakše da pregovara oko transfera Urugvajca.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC