• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benzema ga ucjenjivao "kućnim snimkom", a on šokirao! Neprijatelj napadača Reala se oglasio: Najbolji si, majstore!

Autor Haris Krhalić

Ko bi rekao da će Matje Valbuena poslije svega podržati Karima Benzema u trci za "Zlatnu loptu".

 Valbuena smatra da Benzema zaslužuje Zlatnu loptu Izvor: Profimedia

Karim Benzema je imao strašnu sezonu u Real Madridu, bez ikakve sumnje najbolju u karijeri, pa nije nikakvo iznenađenje što se spominje kao prvi kandidat za "Zlatnu loptu" koja će biti dodjeljena krajem godine.

Neće biti razmatrano ono što fudbaleri urade na Svjetskom prvenstvu u Kataru, nego isključivo klupski nivo, a Benzema može da se pohvali činjenicom da je osvojio naslov prvaka Španije i Ligu šampiona. Sve to uz učinak od 44 gola i 15 asistencija - zbog čega ga je i najveći "neprijatelj" rekao da mu skida kapu...

Mislimo naravno na Matjea Valbuenu koga je Karim Benzema tokom 2015. godine ucjenjivao snimkom seksualnog odnosa. Čitava stvar je završila na sudu, a napadač Real Madrida je nakon šestogodišnjeg suđenja osuđen uslovno na godinu dana i novčanu kaznu od 75.000 evra.

Tokom tog perioda nije bio u reprezentaciji Francuske i vraćen je tek za Evropsko prvenstvo koje je održano 2021. godine, a čini se da mu poslije čitave zemlje - polako oprašta i Valbuena.

"Za mene je najvažnije da nastavim dalje, prošlo je sedam godina. Poslije toga, ne mogu da kažem da sam ljut, ali svako ima svoj životni put...", ispričao je bivši reprezentativac Francuske koji i u 38. godini igra fudbal i to u dresu grčkog Olimpijakosa sa kojim je postigao usmeni dogovor oko nastavka saradnja.

"Ne bih bio iskren kada bih rekao da Benzema ne zaslužuje 'Zlatnu loptu'. Da, zaslužuje! Mogu takve stvari da da posmatram objektivno, isključivo sportski", iznenadio je sve Valbuena.

Nedavno je čak i Lionel Mesi, dobitnik čak sedam "Zlatni lopti", poručio da je Karim Benzema apsolutno zaslužio da podigne ovo priznanje za izvanrednu sezonu u Real Madridu, ali vidjećemo šta nas čeka 17. oktobra na dodjeli u Parizu, da li će nas opet iznenaditi kao što je to bio slučaj sa Levandovskim...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC