• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Revolucija! "PSŽ više neće šljokice i reflektore": Kelaifija pitali za Zidana, on najavio totalnu promjenu u Parizu!

Autor Haris Krhalić

Vidjeli su da razbacivanje milionima ne donosi Ligu šampiona, sada u PSŽ-u hoće nešto novo.

 Pari Sen Žermen u potrazi za trenerom Izvor: Profimedia

Prvi čovjek PSŽ-a Naser Al-Kelaifi kaže da Zinedin Zidan nikada nije bio opcija! Legendarni Francuz vodio je Real Madrid do tri titule u Ligi šampiona, a sada je bez posla. Ipak, nećemo ga vidjeti u PSŽ-u, iako bi mogao da završi u Parizu. 

Prema navodima francuskih medija prvi je kandidat za klupu Francuske nakon Svjetskog prvenstva, a u PSŽ bi mogao da dođe Kristof Galtije. Stručnjak koji sada vodi Nicu prije toga je sa Lilom uzeo tituli "ispred nosa" PSŽ-u.

"Volim Zidana, bio je sjajan igrač, nevjerovatna klasa, a izuzetan je i kao trener, što govore tri Lige šampiona koje je osvojio. Ali reći ću vam jedno: nikada nismo pregovarali sa njim, ni direktno ni indirektno. Mnogo klubova ga želi, reprezentacije takođe, ali mi nikada nismo razgovarali sa njim. Izabrali smo drugačiju opciju. Izabrali smo trenera koji će biti najbolji za ono što želimo da uradimo. Lijepo je imati najviše ciljeve, ali u ovom trenutku prije svega moramo biti objektivni. Ne želimo više šljokice i svjetlost reflektora, gotovo je sa tim. Napravili smo velike stvari proteklih 11 godina, ali svake godine moramo da se zapitamo kako da napredujemo i budemo bolji", jasan je bio El Kelaifi.

Iako prošle godine sa Nicom nije bio ni izbliza tako uspješan kao sa Lilom, Galtije je i dalje na cijeni i sada se pominje da Nica želi 10.000.000 evra kako bi pustila svog trenera. 

"Ništa nije gotovo. Imamo skraćenu listu kandidata za trenera, nije tajna da pregovaramo sa Nicom i nadam se da ćemo brzo postići dogovor, ali poštujem taj klub i predsjednika Rivera. Svako brani svoje interese", naveo je Kelaifi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC