• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stolica nije došao, Španac pričao o Partizanovoj istoriji: AEK se napatio u Humskoj, ali hoće u Ligu Evrope!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Partizana nije se pojavio na konferneciji za medije, a njegov kolega govorio je o istorijskoj veličini crno-bijelih.

 Trener AEK Larnake zadovoljan prolazom protiv Partizana Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana u četvrtak uveče su u Beogradu priredili pravi šok svojim navijačima. Iako su dva puta u toku meča imali rezultat koji ih vodi u produžetke protiv kiparskog AEK-a, crno-bijeli su remijem (2:2) završili takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Na samom stadionu viđene su nemile scene jer su navijači "postrojavali" fudbalere, a ceh lošim rezultatima platio je Ilija Stolica.

Trener Partizana nije se pojavio na konferenciji poslije meča i sasvim je jasno da on više neće obavljati ulogu šefa stručnog štaba. Za razliku od Stolice, njegov kolega Hose Luis Oltra imao je šta da kaže nakon velikog uspjeha tima iz Larnake.

Možda će vas zanimati

"Srećan zbog igrača, kluba i naših navijača, ne samo onih koji su doputovali u Beograd, već i onih u Larnaki, jer nas čine boljim. Izdržali smo težak meč, imali za rivala istorijski tim, sa veoma dobrim igračima i znali smo da ćemo se napatiti. I jesmo prvo se namučili, međutim, pokazali smo sjajne reakcije poslije oba gola crno-bijelih. Naš cilj je plasman u grupnu fazu", počeo je priču španski stručnjak.

AEK je u Beogradu izborio remi koji mu znači kao pobjeda, ali trener nije zadovoljan svim dešavanjima iz Humske. Smatra da njegov tim ima kvalitet da veći dio meča igra na visokom nivou i da golove ne treba da postiže samo kao reakciju na dobre poteze protivnika - što je u četvrtak uveče bio slučaj u Humskoj.

"Najbitnije je da smo prošli. Jeste bilo neriješeno, ali kao da smo pobijedili. U prvom dijelu meča nismo igrali dobro, u drugom je bilo bolje, a potrebne su nam kompletne utakmice, da vežemo kvalitetnih 90 minuta. Imamo dobre igrače, sjajne opcije i zato smatram da možemo da spojimo cijelu utakmicu bez oscilacija. Dužni smo da se poboljšamo, a ne samo da reagujemo poslije golova rivala", rekao je Oltra.

Trener kiparskog tima svjestan je i mana svoje ekipe. Da bi AEK stigao u grupnu fazu Lige Evrope moraće da pobijedi Dnjepar, a za to će im biti potrebna mnogo bolja igra u odbrani.

"Moramo da se unaprijedimo u defanzivnom smislu. U devet poslednjih utakmica nijednom nismo sačuvali mrežu. Tačno je da uvijek dajemo po gol, dva ili tri, ali teško je dobiti svaku utakmicu sa tri data gola. Zato moramo da radimo na odbrani", istakao je bivši trener brojnih španskih timova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC