• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ja sam kriv za debakl, ovako ne smijemo da igramo"! Golman tražio da stane pred kamere: Ne znam šta je rješenje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Golman Junajteda je preuzeo odgovornost za ubjedljiv poraz od Brentforda.

 David-de-Hea-krivac-za-debakl-Mancester-junajteda. Izvor: Printscreen/Twitter/SkySports

Mančester junajted dobio je novi šamar. Brentford je deklasirao engleskog giganta sa čak 4:0. Po dešavanjima na terenu mogao je rezultat da bude još ubjedljiviji.

Sva četiri pogotka dali su u prvom poluvremenu, za 35 minuta, sve je krenulo od greške Davida de Hee. Umjesto rutinske intervencije lopta je završila u mreži. Zbog svega toga golman Junajteda je sam tražio da stane pred kamere i da se izvini svima.

"Koštao sam svoj tim tri boda, odigrao sam veoma loše. Teško je bilo da se ekipa oporavi poslije moje greške kod prvog i drugog gola. Da nisam pogriješio kod prvog gola rezultat bi vjerovatno bio drugačiji. Ne reagujemo dobro kada stvari ne idu dobro, nismo reagovali kako treba poslije primljenog gola. Što se drugog gola tiče, možda nije trebalo da dodam Eriksenu, već da je pošaljem daleko od gola, moram bolje da 'čitam' situacije", počeo je De Hea.

Jasno je svima da Junajted više nije tim od kog strahuju drugi. Brajton je slavio u prvom kolu, Brentford u drugom, slijedi duel sa Liverpulom, jednim od najjačih evropskih klubova. Stvari ne djeluju ni malo naivno za ekipu.

"Nismo trenutno kao timovi koji kada prime gol reaguju i dobiju sa 5:1. Zato je moja greška bila ključna, poveli su sa 1:0 i stvari su krenule nizbrdo."

Na pripremama je ekipa igrala odlično, ostvarena je pobjeda i protiv tima Jirgena Klopa. Međutim, kada su počele one najvažnije utakmice sve se promijenilo.

"Lako je igrati na pripremama kada ne igraš ni za šta. Onda kada se računa, onda moraš da budeš hrabriji, konstantniji, da se pokažeš, ja to nisam uradio u ovom meču. Moramo da podignemo glavu i da radimo. Došao je novi trener, novi igrači, imamo mnogo posla".

Na kraju je španski golman dobio pitanje na koje nije imao jasan odgovor. Novinar ga je pitao šta Mančester mora da uradi da bi se izvukao iz ove situacije.

"Ne znam. Iskreno, nisam siguran. Timovi napreduju dosta, dok djeluje da mi to ne radimo kako treba u ovom trenutku. Moramo da se pokažemo na mečevima Premijer lige, ovo su utakmice koje se računaju. Što prije moramo da shvatimo šta trener od nas zahtijeva i da igramo za ovaj grb, da dajemo život za ovaj klub", zaključio je De Hea.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC