• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gledaj ovamo dok ti pričam" - Umalo tuča pred kamerama zbog Mančestera! Žestoka svađa asova Junajteda i Liverpula!

Autor Nemanja Stanojčić

Džejmi Rednap i Gari Nevil imali su žustar verbalni obračun pred kamerama.

 Gari-Nevil-i-Dzejmi-Rednap-svadja-oko-Mancester-junajteda Izvor: Printscreen/Twitter/SkySports

Mančester junajted je u rasulu, poslije dva kola je posljednji na tabeli Premijer lige, a zbog engleskog velikana su se dvojica asova umalo pobila pred TV kamerama.

Legende Junajteda i Liverpula Gari Nevil i Džejmi Rednap imali su žustar obračun na terenu poslije debakla "crvenih đavola" protiv Brentforda (4:0). Nisu nikako uspijevali da se slože oko glavnog krivca za haos u klubu sa "Old Traforda.

Nevil je prilikom davanja izjave napao vlasnike kluba, porodicu Glejzer. Tvrdio je da oni moraju da dođu iz Amerike i da srede stanje u klubu, a to je bilo nešto što Džejmi nije želio da sluša, uslijedio je žestok odgovor.

"Kapiram šta hoćeš da kažeš, ali ne možeš da kriviš vlasnike kada igrači igraju ovako loše. Obojica smo bili fudbaleri, ja sam igrao u Liverpulu koji 30 godina nije osvojio titulu. Alo, gledaj me u oči kada ti se obraćam", uzviknuo je Rednap.

I jedan i drugi stajali su tik pored terena i kao stručni konsultanti "Skaj sporta" analizirali su situaciju u Junajtedu. Poslije kratke pauze je nekadašnji igrač tima sa "Enfilda" nastavio izlaganje.

"Igrači moraju da preuzmu odgovornost. Da li si ti kao igrač bio na terenu i razmišljao 'Oh, šta li sada rade Glejzeri'. Ne možeš da napadaš vlasnike. Krivili ste Eda Vudvorda, sada njega nema, ko je sad kriv? Pa, ti ljudi daju pare za igrače, pogledaj koliko novca je klub potrošio. Misliš li stvarno da će sve biti savršeno čim oni odu", rekao je Rednap.

Tada ga je prekinuo nekadašnji defanzivac Mančestera. Prema njegovom mišljenju sve mora da krene od vrha i vlasnici su ti koji prvi moraju da preuzmu odgovornost za dešavanja u klubu.

"Dokle ćemo da pričamo o tome da igračima nedostaje lider, karakter. Kada sve propada onda je krivica vlasnika. Stadion nam propada, nekad je bio najbolji na svijetu, sada ne liči ni na šta. Fudbalski projekat nema smisla, da, treba da gledamo i igrače, ali ne mogu oni da sjede tamo u Tampi i da se ponašaju kao da je sve u redu. Pogledaj šta je Totenhem uradio, izgradio je novi vrhunski stadion, doveo trenera, sportskog direktora koji zna šta radi. Mančester je sušta suprotnost toga", zaključio je Nevil.

Rednap je nosio dres Liverpula od 1991. do 2002. godine i odigrao je ukupno 308 mečeva za klub i dao 41 gol. Nevil je sa druge strane cijelu karijeru proveo u Junajtedu, igrao je od 1992. do 2011. godine i upisao je 602 meča i sedam golova. Inače, u narednom kolu Premijer lige snage će odmjeriti upravi Liverpul i Junajted, na "Teatru snova"...

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC