• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u svlačionici Junajteda: Igrači se sukobili 48 sati prije katastrofe, problem su dvojica igrača!

Autor Milutin Vujičić

Svlačionica na "Old Trafordu" svjedočila je novom sukobu igrača, drugom u posljednja tri mjeseca.

 haos u svlačionici mančester junajteda  Izvor: YouTube/World sport channel/Screenshot

Mančester junajted je ponovo katastrofalno počeo novu sezonu sa Erikom ten Hagom na klupi. U prvom kolu su poraženi protiv Brajtona (2:1) uz solidnu partiju, da bi ih prethodnog vikenda Brentford uništio 4:0, a toliko loše su odigrali da mančesterski mediji prenose da u poslednjih 50 godina nisu videli slabiji Junajted.

Nije samo igra problem, nego i atmosfera. Kristijano Ronaldo je ponizio trenera Ten Haga i već se priča o raskidu ugovora, a odnosi unutar same svlačionice su na vrlo niskom nivou, gori nego tokom proljeća...

Dobro obaviješteni "Manchester Evening News" prenosi da je dva dana uoči meča sa Brentfordom došlo do haosa u svlačionici nakon treninga. Igrači su se posvađali oko nečega i očigledno je da nisu uspjeli da se smire i poprave odnose do subote i susreta sa Brentfordom kada se sve srušilo.

Nije poznato ko je bio u sukobu, niti šta je bilo po sredi, ali vrijedi istaći da je pre samo tri mjeseca nešto slično viđeno u svlačionici Junajteda kada su se Aleks Teles i mladi Hanibal Mežri umalo potukli.

Jedan od razloga zašto se svlačionica već okrenula protiv Ten Haga je i to što je odlučio da Hari Megvajer ostane kapiten Mančester junajteda, dok mu se dobar dio igrača "smije iza leđa", a tu je i problem sa Kristijanom Ronaldom koji od ranije želi da napusti klub - i niko ga ne želi.

Vidjećemo kako će "gladijatorski trening" koji je Ten Hag osmislio kao kaznu za loš početak sezone pomoći da povrate povjerenje pošto ih za vikend već očekuje meč sa Liverpulom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC