• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alfa Modriča imenovala novog trenera: "Vruć krompir" Bojanu Magazinu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji fudbaler Modričana vratio se na kormilo bivšeg kluba, gdje će imati težak zadatak da zadrži svoj tim u prvoligaškom društvu Srpske.

 Bojan Magazin novi trener FK Alfa Modriča Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Bojan Magazin (45) novi je trener Alfa Modriče.

Perspektivni stručnjak vratio se na klupu Modričana poslije četiri godine, te je na užarenom mjestu zamijenio Mitra Lukića, koji se povukao nakon katastrofalnih rezultata nekadašnjeg šampiona BiH.

Možda će vas zanimati

Naime, Alfa Modriča čvrsto je zakucana za posljednje mjesto m:tel Prve lige Republike Srpske, sa sedam uzastopnih prvenstvenih poraza i katastrofalnom gol-razlikom u tom periodu - 0:25 - pa će Magazin imati izuzetno težak zadatak da razdrma ekipu i pokuša je spasti od ispadanja u niži rang.

Magazin je kratko u sezoni 2018/19 sjedio na klupi Modričana, nakon čega je svoje mjesto ustupio Marku Stojiću. Trenersku karijeru počeo je u Tekstilcu iz Dervente, zatim je vodio Orašje i Zvijezdu Gradačac, pa mladi tim Modričana, da bi poslije odlaska sa stadiona "Dr Milan Jelić" predvodio Proleter iz Teslića, Mladost iz Donje Slatine, Odžak 102 i šamački Borac.

U februaru tekuće godine vratio se u Modriču, kada je preuzeo mlađe selekcije, a nakon odlaska Lukića odlučeno je da bude prekomandovan u prvi tim.

Magazin je tokom igračke karijere nosio dresove brojnih klubova, između ostalih Leotara, Sarajevo i tada Modriča Maksime, sa kojom je u sezoni 2003/04 osvojio Kup BiH, te tako sa ovim timom izborio istorijski nastup na međunarodnoj sceni (kvalifikacijama za tadašnji Kup UEFA).

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC