• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavnog fudbalera nikad nećete prepoznati: Danas gusta brada i višak kilograma, a nekada golovi u Premijer ligi!

Autor Dragan Šutvić

U bogatoj karijeri je igrao za Ajaks, Marsej, Romu, Totenhem, Midlsbro i Vest Hem, a danas Ahmed Hosam Husein Abdelhamid, poznatiji kao Mido, izgleda sasvim drugačije.

 kako izgleda mido  Izvor: Instagram/screenshot/ahmedhossammido

Posljednjih godina, sve je više bivših fudbalera koji su nakon završetka svojih karijera postali neprepoznatljivi. Dobar primjer je nekadašnji srpski napadač Danijel Ljuboja, ali još jedan golgeter je sada dospio u ovu kategoriju.

Ozbiljniji poznavaoci Premijer lige i dan-danas odlično pamte kakav je igrač bio Mido. Egipćanin Ahmed Hosam, poznatiji po kratkom nadimku, nekada je igrao za Totenhem, Midlsbro i Vest Hem, a danas izgleda neprepoznatljivo.

Nekadašnja zvijezda egipatskog fudbala objavila je kraj karijere još 2013. godine. Imao je tada tek 30 godina, ali čovjek koji je još prije igračkih dana zahvaljujući porodici posjedovao veliko bogatstvo, odlučio je da mu je bilo dosta fudbala.

Uslijedio je period uživanja, tokom kog Mido nije radio ništa. Kilogrami su na njega počeli "da se lijepe", pa je Egipćanin brzo dostigao težinu od 150 kilograma! Ovaj nevjerovatni "uspjeh" je natjerao Mida da shvati da tako više ne ide i da će morati da napravi radikalne promjene.

Izvor: Profimedia/AFP Photo Adrian Dennis

Uspio je od tada da izgubi oko 50 kilograma, pa se sada vratio na zdraviju kilažu. Čuveni fudbaler danas i dalje ima nešto viška kila, ali to je ništa u poređenju s onim kako je nekada izgledao. Ipak, činjenica je da ga mnogi ne bi prepoznali. Nekada je bio uredno podšišan i golobrad, a danas nosi gustu bradu i višak kilograma, koji su promijenili njegov izgled. Evo kako danas izgleda Mido:

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC