• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je meč zbog kojeg je Pogba platio vješticu? Pojavio se snimak - optužili ga za "bacanje čini", a Mbape se raspao!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Potpuno nevjerovatne informacije su se pojavile prethodnih dana po kojima je navodno Pol Pogba angažovao vješticu da "baci vradžbine" na njegovog saigrača iz reprezentacije Kilijana Mbapea za jednu specifičnu utakmicu. A na tom meču, Mbape nije ličio na sebe...

 Pol-Pogba-bacio-cini-na-Kilijana-Mbapea-u-Ligi-sampiona. Izvor: Twitter/@UtdEIIis/Printscreen

Proteklih nedjelja, fudbalski svijet ostao je u šoku zbog vijesti oko Pola Pogbe i njegovog brata Matijasa. Tada je stariji brat svjetski poznatog fudbalera tvrdio da je reprezentativac Francuske angažovao vješticu kako bi "začarala" Kilijana Mbapea, njegovog saigrača iz nacionalnog tima.

Ove informacije isplivale su u svjetlu skandala u okviru kog je Pogba tvrdio da mu je jedna banda zajedno s njegovim bratom Matijasom prijetila i tražila 13.000.000 evra zbog navodnih usluga čuvanja tokom njegove uspješne karijere. Ali sada se na internetu pojavio zanimljiv video snimak na temu Kilijana Mbapea i suludih ideja o "vradžbinama" koje su na njega bačene!

Naime, Matijas Pogba je rekao da je Pol angažovao vješticu na preporuku fudbalera Serža Orijea. Navodno je jedna od stvar bila ta da je Pogba od nje da "začara" Kilijana Mbapea pred meč PSŽ-a i Mančester junajteda, u susretu Ligu šampiona. A na društvenim mrežama je neko bio vrijedan i nakon svega pregledao meč koji je Mbape odigrao na tom susretu protiv Junajteda.

Bio je to revanš meč osmine finala u kom je Junajted slavio 3:1 i eliminisao Pari Sen Žermen, a Mbape je imao katastrofalnu partiju. Jedan korisnik Tvitera napravio je kompilaciju svih loših poteza koje je Mbape imao te večeri, pokušavajući da insinuira da su "Pogbine vradžbine uspjele".

Mbape u pregršt navrata nije uspijevao nikoga da predribla, pokušavao je da odigrava dodavanja petom ali neuspješno, jednom je u opasnoj kontri nagazio na loptu i ostao bez nje, dok je jednom istrčao "jedan na jedan" sa Davidom de Heom i sam od sebe se spetljao i pao na travu, propustivši veliku šansu. Iako smo sigurni da je ovo sve samo slučajnost i da nikakve "vradžbine" nisu bile zaslužne za to, pogledajte kakvu je lošu partiju Mbape imao te 2019. godine protiv Mančester junajteda:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC