• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi u tajnosti dogovorio veliko pojačanje za 2023. godinu! Ovo niko nije znao: Isplivali detalji, plaćaju 60.000.000€!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Isplivali su detalji o poslu koji Čelsi privodi kraju - Kristofer Nkunku bi naredne godine trebalo da postane novi igrač "plavaca".

 Celsi-u-tajnosti-dovodi-Nkunkua-iz-Lajpciga Izvor: Profimedia

Otkako je Amerikanac Tod Boli kupio Čelsi od Romana Abramoviča, "plavci" ne prestaju da troše velike svote novca na nova pojačanja. I dok će možda neki reći da im to do sada nije mnogo pomoglo i da im tim i dalje izgleda daleko od gotovog, ekipa koju je nedavno preuzeo Grejem Poter mogla bi uskoro da dobije novo pojačanje - ali za narednu sezonu!

Kako otkriva njemački "Bild", Čelsi je u tajnosti već dogovorio veliki posao i transfer vrijedan 60.000.000 evra, a radi se o Kristoferu Nkunkuu, koji bi trebalo da stigne na "Stamford bridž" tek u ljeto 2023!

Ovu vijest potvrdio je i specijalista za transfere Fabricio Romano. Čelsi je Nkunkuu poslao ponudu za dugoročni ugovor koji bi potpisao 2023. godine, a Francuz je već odradio i ljekarske preglede u strogoj tajnosti. Sada se za to saznalo, ali još uvijek nije poznato da li će čitav posao biti ozvaničen u januaru ili tek na ljeto.

Između Čelsija i Lajpciga ostaje da se dogovore za način na koji će ovaj transfer biti isplaćen. Otkupna klauzula u Nkunkuovom ugovoru iznosu 60.000.000 evra, ali "plavci" će pokušati da malo umanje taj iznos za ovog napadača. Nkunku je ove sezone odigrao 11 mečeva za Lajpcig i postigao je šest golova, a u Čelsiju se nadaju da bi on mogao da bude njihovo konačno rješenje za probleme koje imaju u napadu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC