• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benzema je tragičar - kiks Reala! Namjestio loptu na penal, pa ostao u šoku: Zbog ovoga je sada Barsa prva!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Osasuna je usred Madrida uspjela da zaustavi Real.

 Real-Madrid-kiksnuo-protiv-Osasune-Benzema-promasio-penal Izvor: Streamja.com/Printscreen

Prvi kiks Real Madrida u sezoni i odmah su pali sa prvog mjesta na tabeli Primere! "Kraljevski klub" nije uspio da savlada Osasunu pred svojim navijačima na stadionu "Santijago Bernabeu", zbog čega je Barselona uspjela da uz bolju gol-razliku stigne do čelne pozicije. A glavni tragičar u redovima Reala bio je Karim Benzema koji je promašio penal!

REAL MADRID - OSASUNA 1:1 (1:0)
/Vinisijus 42 - Kike Garsija 50/

Nije Real Madrid briljirao od starta meča, ali jeste dominirao. Imali su kontrolu, više lopte u svojim nogama, a kada je Vinisijus Žunior iznenada donio vođstvo domaćima u 42. minutu, sve je išlo u pravcu koji su svi očekivali - pobjedu Reala.

Ali u ranoj fazi drugog poluvremena dobili smo prvi nagovještaj da bi Real poslije šest startnih pobjeda mogao da ostane bez idealnog učinka. Kike Garsija je zatresao mrežu u 50. minutu za 1:1, što se ispostavilo kao konačan rezultat. Ali nije da Madriđani nisu imali dovoljno svojih prilika da ipak ugrabe trijumf.

Daleko najbolja bila je u 79. minutu, kada je poslije gledanja VAR snimka Realu bio dosuđen penal. Karim Benzema je preuzeo odgovornost, namjestio loptu na bijelu tačku, ali je njegov snažan udarac pogodio prečku i otišao iza gola za šok domaćih navijača. Imao je Real još šansi i prije i poslije ovog promašaja, imali su ukupno 21 šut na gol rivala, ali ništa im nije pomagalo - čak ni crveni karton Davida Garsije koji je doveo do Benzeminog penala.

Tim Karla Anćelotija je upisao prvi remi u sezoni i sada imaju podjednak broj bodova kao Barselona - 19. Ipak, zbog gol-razlike, Katalonci su sada na čelu tabele. A Karim Benzema je na kraju bio tragičar...

Standings provided by SofaScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC