• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nevjerovatno - Benzema samo njemu ne može da da gol! Padne mu mrak na oči kad ga vidi, a sigurno niste ni čuli za njega!

Autor Haris Krhalić

Malo poznati golman "skida" svaki penal najboljem napadaču na svijetu!

 Karim Benzema njemu ne može da da go Izvor: Profimedia

Real Madrid kiksnuo je u nedjelju uveče protiv Osasune 1:1, dopustio Barseloni da ostane lider Primere, a tragičar utakmice na "Santjago Bernabeuu" bio je Francuz Karim Benzema. Heroj kluba i za mnoge najbolji napadač sveta nije iskoristio penal u 79. minutu protiv golmana koga prosto ne može da savlada - Serhija Erere (29).

Dugogodišnji čuvar mreže Osasune vidio je kako lopta poslije Benzenimog šuta pogađa prečku. To je bio treći uzastopni jedanaesterac koji Benzema nije uspio da iskoristi protiv ovog golmana, rođenog 1993. U 93 godine dugoj istoriji Primere nije se dogodilo da bilo koji igrač iz čak tri uzastopna pokušaja ne uspije da savlada istog golmana. Erera će definitivno imati šta da priča unucima, jer je održao tu tradiciju i nakon što je Benzema prije nekoliko mjeseci postao heroj Lige šampiona kao igrač koji je doneo Realu još jednu titulu prvaka Evrope.

Francuz zaista može sa svima, osim sa nekadašnjim đakom Alavesa, koji je do dolaska u Osasunu 2017. igrao za trećeligaša Amorabijetu i drugoligaša Uesku, a i Osasunu je pojačao kada je bila u drugoj ligi. Ipak, iako mu biografija nije sjajna, on je napravio podvig kakav ije nijedan golman u španskom prvenstvu.

Izvor: Profimedia

Real je ove sezone pobijedio sve utakmice do nedjelje uveče i remija protiv Osasune. Madriđani su poveli golom Vinisijusa Žuniora u 42. minutu, a rezultat je izjednačio Kike Garsija u 50. minutu. Karim Benzema je potom imao veliku šansu da sve to promijeni, ali je pogodio prečku.

Izvor: Twitter/ZDocu/Screenshot

Standings provided by SofaScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC