• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Htio da bude košarkaš ili novi Ibrahimović, a postao golman Srbije: Piksi ga stavio na gol, a sve je počelo jer je lijen

Autor Dragan Šutvić

Vanja Milinković-Savić blista u Italiji, zato se i očekuje na golu Srbije u Kataru!

 vanja milinković savić htio da bude košarkaš ili novi ibrahimović Izvor: Profimedia

Jedan od fudbalera koji je u posljednje vrijeme zaslužio povjerenje Dragana Stojkovića Piksija i počeo je da stalno igra za nacionalni tim je i Vanja Milinković-Savić. On blista u Torinu i poslije dugog traženja prave sredine u prethodne dvije sezone je standardan. 

Naravno, kada je 2017. godine dolazio među "bikove" prvo je brata pitao da li da stigne u Italiju. Dobio je pravi odgovor!

Možda će vas zanimati

"Kada je došao poziv Torina, pitao sam Sergeja milion stvari. Rekao mi je da je život u Italiji lijep i da je kvalitet fudbala izuzetan. Zato sam odlučio da dođem u Seriju A. Volim Torino, lijep je i miran grad, to je ono što je fudbaleru potrebno", rekao je Vanja za klupsku televiziju.

Znamo da je sa loptom u nogama Vanja jako dobar, ali golmani prije svega koriste ruke u svom poslu. Sve to nije čudno - on je prvo htio da postane košarkaš, a kasnije napadač, pa stoga i golovi sa penala koje ponekad postiže ne čude.

"Bio sam jako blizak sa košarkom. Dobar sam bio u svim sportovima, imao mnogo opcija, ali na kraju sam izabrao fudbal. Pošto sam malo lijen, mrzio sam da trčim i tako sam izabrao da postanem golman sa 12 godina. Počeo sam kao napadač, bio baš snažan. Da sam nastavio da igram u napadu, postao bih novi Ibrahimović. On mi je idol", otkrio je on.

Za sada je Vanja Milinković-Savić skupio šest nastupa za Srbiju, ali je gol "orlova" branio čak pet puta ove godine i očekuje se da se selektor Stojković u mečevima u Kataru odluči između njega i Predraga Rajkovića na golu. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC