• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar je veliki majstor! Ispaljuju lopte sa 35 metara, on umije da ih ukroti (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Najbolji fudbaler Brazila pokazao je nevjerovatno umijeće na treningu reprezentacije.

 Nejmar uštopao loptu koju je bacio dron Izvor: Twitter/domingao/printscreen

Prvi protivnik naše reprezentacije na Mundijalu u Kataru biće Brazil, a izabranici Dragana Stojkovića neće imati nimalo lak posao protiv ekipe koju na terenu predvodi Nejmar. Najbolji brazilski fudbaler ove sezone igra u sjajnoj formi, a na okupljanju nacionalnog tima iskoristio je još jednu priliku da pokaže svoju magiju!

Brazilci su iznad terena na kojem su trenirali postavili dron, koji je sa visine od 35 metara puštao lopte ka fudbalerima. Nejmar je bio jedini koji je uspio da "ukroti" loptu, a nakon dva kontakta sa njom došao je u priliku da je uhvati u ruke i ispuca. Bio je to majstorski potez Nejmara, kojem su saigrači odmah poletjeli u zagrljaj.

Svi igrači reprezentacije Brazila pokušali su da urade isto, ali je samo Nejmar uspio da primiri loptu. Da je trebalo, mogao je i da nastavi akciju pošto je drugi kontakt sa loptom bio gotovo idealan. Pogledajte kako je to izgledalo:

Pored prve zvijezde reprezentacije, ovo je uspio da uradi još samo Rišarlison, koji je uštopovao loptu sa 30 metara visine. Za njega se dugo vjerovalo da neće biti spreman za Svjetsko prvenstvo, ali ofanzivac Totenhema je tu, na treninzima prikazuje magiju, a selekcija Srbije moraće da se priprema i za odbranu od njegovih poteza. Naravno, ne ovakvih, sigurni smo da ostatak reprezentacije Brazila neće šutirali loptu 35 metara uvis.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC