• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurio snimak - Degenek grmio u svlačionici Australije!

Autor Dragan Šutvić

Miloš Degenek je lider čak i na Svjetskom prvenstvu!

 degenek galamio u svlačionici australije Izvor: Instagram/screenshot/socceroos

Australija je napravila ogroman uspjeh! "Sokerosi" su pobedama nad Tunisom i Danskom uspjeli da prođu u grupnu fazu Mundijala u Kataru, a sada je otkriveno da je Miloš Degenek bio pokretačka sila iza tog uspjeha.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde prva dva meča je počeo sa klupe, na trećem je startovao kao desni bek, a reprezentacija Australije je objavila njegov govor prije meča sa Tunisom u kome je digao tim koji je pao poslije poraza od Francuske. Kao neko ko dobro zna da fudbal nije najvažniji na svijetu, znao je kako da motiviše svoje saigrače!

"Svako od nas zna zašto smo ovdje. Svako! Oni koji startuju i oni koji su na klupi su tu sa razlogom, da odrade posao! Prvo ćemo da uradimo šta je potrebno danas, a onda i za četiri dana. Proći ćemo grupu i nastavićemo da idemo dalje! Nemojte da vam ostane bilo šta u rezervoaru nakon ove utakmice. Izađite na teren ako budemo morali da vas iznesemo sa terena, iznijećemo vas, ali ostavite sve na terenu! Zbog vas, zbog vaših prijatelja, zbog vaše porodice, zbog vaših saigrača, Postarajte se da niko ne izađe na teren sa više energije od vas i to je to. Hajde!", vikao je Degenek, a svlačionica je odjekivala!

Kada je završio govor začuo se gromoglasan aplauz, a na terenu se jasno vidjelo da su Degenekove riječi ozbiljno shvaćene! Iako su Metju Leki, Aron Moj i Metju Rajan realno najveće zvijezde ovog tima, a golman "Sokerosa" je ujedno i kapiten, očigledno je ko je zapravo lider ovog tima u svlačionici.

Sada Australiju čeka skoro pa nemoguć zadatak, a to je da kao drugi iz svoje grupe u osmini finala probaju da iznenade Argentinu. Taj meč je na programu u subotu od 20 časova. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC