• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osvojio Mundijal, pa odmah opsovao sve kritičare! Šokantna poruka heroja Argentine - "Mesijev tjelohranitelj" poludio!

Autor Haris Krhalić

Temperamentni Argentinac napravio skandal nakon najveće pobjede u karijeri.

 Rodrigo De Pol šokirao nakon finala Mundijala Izvor: Profimedia/Naoki Morita/AFLO SPORT

Argentina je svjetski šampion - na Mundijalu u Kataru savladali su Francusku poslije boljeg izvođenja penala, a ovaj trijumf mnogo je značio igračima. Nekoliko njih prešlo je granicu dobrog ukusa i na sebe navuklo gnjev fudbalskih fanatika širom svijeta. Čini se da se u tom poduhvatu posebno istakao Rodrigo De Pol, vezni fudbaler Argentine i Atletiko Madrida.

On je tokom takmičenja bio impresivan i reprezentaciji je dao mnogo, ali njegovo ponašanje nakon finala može da bude predmet rasprave. Ponašao se vrlo neprikladno dok je terenom šetao sa tompusom u ustima, a zatim je na društvenim mrežama opsovao ljude koji ga kritikuju. "Mesijev tjelohranitelj", kako ga zovu jer prati svaki korak defanzivaca koji startuju na kapitena, napravio je potpuni haos sa samo dvije izgovorene rečenice.

"Mi smo se upisali u istoriju. Svako ko je sumnjao u mene neka mi popuši ku*ac", rekao je Rodrigo De Pol i tako postao drugi argentinski fudbaler koji je nakon finala zgrozio planetu. Prije njega je to, u nekoliko navrata, uradio golman Emilijano Martinez. Čuvar mreže Aston Vile napravio je haos prilikom ceremonije na kojoj je proglašen za najboljeg golmana turnira.

Njegov prostački potez osudili su navijači širom svijeta, a zapravo to nije jedini skandal koji ga prati kroz karijeru. On je u svlačionici održao minut ćutanja za Kilijana Mbapea koji je tokom finalnog meča u Kataru uspio da ga savlada tri puta u 120 minuta, a zatim i u prvoj penal-seriji.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC