• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJLJEPŠA FUDBALERKA "ŠUTNULA" FUDBALERA! Ostavila djevojku zbog njega, a kad je prigovorio za golišave fotke... (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Najatraktivnija fudbalerka današnjice Ališa Leman ponovo je "singl".

 Ališa Leman i Daglas Luiz raskinuli  Izvor: Profimedia/SPP Sport Press Photo. /Alamy Live News

Najpoznatiji fudbalski par više nije zajedno - Ališa Leman i Daglas Luiz raskinuli su poslije godinu dana zabavljanja. Fudbaler i fudbalerka Aston vile dugo su krili svoju vezu, potom su početkom godine obelodanili da su zajedno, međutim odlučili su da je najbolje da se raziđu. Nezvanično, Ališa je ta koja je ostavila Luiza i to zbog njegove ljubomore, pišu britanski tabloidi prethodnih nedjelja.

Fudbaleri je "prekipjelo" što joj fudbaler zamjera zbog provokativnih fotografija na društvenih mrežama, a kap koja je prelila čašu su fotografije za jedan kalendar, što je Daglas Luiz saznao tek kada je to podijelila na Instagramu.

Atraktivna fudbalerka Aston vile, koja je prije toga bila u vezi sa saigračicom iz reprezentacije Švajcarske Ramonom Bahman, trenutno je "singl" i vjerovatno u inat bivšem - kači sve provokativnije fotografije. Tako je pauzu u klubu iskoristila da "skokne" do Majamija odakle je svakodnevno dijelila fotografije sa plaže koji su izazivali brojne reakcije pratilaca, sigurno i Daglasa Luiza koji mudro ćuti na društvenim mrežama.

Fudbalska zvijezda ima 23 godine i veliku bazu navijača na Instagramu pošto je prati preko 10 miliona ljudi, od čega sigurno može ozbiljno da zarađuje pored sportske karijere - pošto često reklamira proizvode za dame.

Pogledajte najbolje fotografije Ališe Leman koja je jedna od najboljih fudbalerki Aston vile.

"Treba reći istinu... Većina njih koji dolaze na naše mečeve ne dolaze zbog fudbala. Oni dolaze kako bi maštali o seksualnom odnosu s nama, djevojkama koje igramo. Ako gledamo muški fudbal, puno djevojaka odlazi na tribine, ali da navijaju za svoj klub, a ne da bi maštale o seksu s fudbalerima", istakla je Ališa prije nekoliko mjeseci i time napravila buru.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC