• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najtužnija vijest iz Brazila - Peleova majka ne zna za smrt sina! Ima 100 godina, stalno se moli za fudbalsku legendu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Legendarni brazilski fudbaler preminuo je nakon duge i teške borbe protiv opake bolesti.

 Peleova majka ne zna za njegovu smrt Izvor: Instagram/pele/printscreen

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, brazilski as Pele, preminuo je 29. decembra u bolnici, nakon teške bolesti. On se godinama borio protiv kancera, ali ovu utakmicu nije uspio da riješi u svoju korist. Ta informacija pogodila je čitav fudbalski svijet i izjave saučešća stizale su sa raznih strana, a o smrti slavnog fudbalera nije informisana samo njegova majka.

Tokom života Pele je bio veoma vezan za majku Selest, koja ima tačno 100 godina, pa je razumljivo zašto njegova sestra Marija Lusija još nije ispričala za smrt. Peleova sestra nalazi se u teškoj situaciji jer bi vijest o smrti sina mogla dodatno da pogorša zdravstveno stanje majke koja je takođe bolesna i u ovom trenutku ne može da rezonuje stvari na pravi način.

"Razgovaramo, ali ona ne poznaje situaciju. Ona je u svom svijetu. Otvara oči kada mu spomenem ime i kaže 'Molićemo se za njega', ali nije baš svjesna šta kažem", kazala je Maria Lusia do Nasimento u jednom intervjuu. Ona je svjesna da će sa majkom morati da razgovara o smrti legendanrog fudbalera, ali joj je potreban pravi trenutak da to uradi.

Inače, Pele je često u razgovorima isticao svoju ljubav prema majci. Čak je i na profilima na društvenim mrežama nerijetko kačio fotografije sa njom, a posebno dirljivo je bilo kada joj je prije nekoliko mjeseci čestitao 100. rođendan na Instagramu. "Danas slavimo 100 godina života Dona Seleste. Od malih nogu me je učila vrijednostima ljubavi i mira. Imam više od sto razloga da budem zahvalan što sam njen sin. Dijelim ove fotografije sa vama, sa velikim emocijama da proslavimo ovaj dan. Hvala ti za svaki dan pored tebe, mama", napisao je tada jedan od najvećih fudbalera u istoriji.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC