• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brazilci poludjeli zbog Nejmarovog poteza - NIJE SE POJAVIO NA SAHRANI: Pele ga obožavao, a on poslao "zamjenu"!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Brazilac se nije pojavio na sahrani zemljaka već je poslao oca da isprati Pelea.

 Nejmar nije došao na sahranu Pelea Izvor: Profimedia

Brazilski fudbaler Nejmar napravio je velikiu propust! Čitav Brazil okomio se na ofanzivca PSŽ-a jer se nije pojavio na sahrani legendarnog Pelea, jednog od najvećih fudbalera u istoriji i svakako najboljeg Brazilca koji je ikada šutirao loptu.

Umjesto da ode na posljednji ispraćaj Pelea, Nejmar je na sahranu poslao svog oca! Taj gest naišao je na brojne kritike u Brazilu, a Nejmar se još jednom našao na udaru. Njegovi sunarodnici zamjeraju mu zbog ovog gesta i smatraju da je tako pokazao da ne poštuje legendu, čovjeka zbog kojeg su generacije dječaka i djevojčica u Brazilu počele da se bave upravo fudbalom...

"Danas svu podršku šaljemo porodici, izgubili smo mnogo. On je inspirisao toliko ljudi i cjelokupan sport, doveo nas je ovde danas. Inspirisao je sve generacije, uvijek je bio referenca. Zato me je sin zamolio da budem ovdje, da pružim podršku porodici. Znamo šta je izgubiti nekoga i nismo izgubili samo sportistu, izgubili smo građanina, čovjeka Pelea", poručio je otac fudbalera PSŽ-a.

Fanovi brazilskog fudbalera tvrde putem društvneih mreža da mu francuski klub nije dozvolio da ode na sahranu, ali pitanje je koliko istine ima u tome. Zna se da Nejmar ima svoje načine da izbjegne klupske obaveze. On se redovno povređuje u istom periodu godine kako bi mogao da prisustvuje sestrinom rođendanu. Takođe, mnogi smatraju da majstor fudbala iz Brazila povremeno namjerno dobija crvene kartone. Jedan takav slučaj možda je bio i prije nekoliko dana, kada je propustio gostovanje Lansu.

Inače, Nejmar je ponikao u Santosu, klubu u kojem je Pele proveo najveći dio karijere. Trostruki osvajač Mundijala sa nacionalnim timom uvek je cijenio Nejmarovo fudbalsko umijeće i često ga isticao u prvi plan kada se govori o najboljim igračima današnjice. Zbog toga Brazilce boli ovakav tretman..

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC