• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTIŠAO IZ CRVENE ZVEZDE, ALI OSTAJE U SRBIJI: Rastanak na Marakani - otišao da se bori za Evropu!

Autor Haris Krhalić

Štoper Crvene zvezde napustio Ljutice Bogdana i potpisao za novi tim. "Da vratimo ovaj klub tamo gdje pripada", rekao je na promociji.

 Vuk Bogdanović potpisao za Vojvodinu Izvor: MN PRESS, Vid Ponikvar/Sportida

Doskorašnji defanzivac Crvene zvezde Vuk Bogdanović prvo je pojačanje Vojvodine u prelaznom roku. Mladi štoper, rođen 2002. godine, potpisao je ugovor sa Novosađanima na dvije i po godine, čime je definitivno napustio "Marakanu", gdje je igrao i u mladim kategorijama.

Bogdanović je u posljednje četiri godine često mijenjao timove, igrao je za omladinski tim Voždovca, kao i za Spartak i Rad, a u Zvezdu se vratio prošlog ljeta. Ove sezone nastupio je jednom za crveno-bijele, u pobjedi protiv Kolubare u Lazarevcu, ali očigledno nije bio u daljim planovima trenera Miloša Milojevića.

"Drago mi je što sam postao dio kluba kao što je Vojvodina. Jedva čekam da se pridružim ekipi i da zaigram pred novosadskom publikom. Cilj mi je da zajedno sa svojim saigračima vratim Vojvodinu na mjesto kojoj je pripada. Takođe, želim i da se zahvalim upravi kluba na ukazanom povjerenju. Na meni je sada da to povjerenje opravdam i da strpljivo čekam priliku da zaigram u bijelo-crvenom dresu. U nastavku sezone očekujem da Vojvodina pobjeđuje i bilježi dobre rezultate i da konačno usrećimo navijače i obezbijedimo jesen u Evropi", rekao je Vuk Bogdanović prilikom potpisivanja ugovora.

Mladi Beograđanin u Novom Sadu će biti dio ekipe Milana Rastavca, koja je jesenas na tromjesečnu pauzu otišla kao petoplasirana, sa 33 osvojena boda.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC