• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan se u Turskoj sprema za drugi dio sezone: Crno-bijeli jure Zvezdu

Autor Haris Krhalić

Partizan će pripreme odraditi u Turskoj.

 Partizan pripreme u Turskoj Izvor: MN PRESS

Partizan odlazi na pripreme za drugi dio sezone i jurnjavu sa Crvenom zvezdom. Iz Beograda leti za Antaliju oko podneva i tamo će ostati sve do 28. januara. Poslije nešto duže i prinudne pauze zbog Svjetskog prvenstva crno-bijeli su se okupili, odradili nekoliko treninga u srpskoj prestonici i sada idu u Tursku.

Tam će odigrati šest kontrolnih utakmica (Krajova, Ahmat, TSC Bačka Topola, Austrija Beč, Horsens, CSKA Moskva). O očekivanjima, planovima i svemu što sledi u Antaliji pričali su Svetozar Marković, Siniša Saničanin i Marko Živković. Gordan Petrić je pred put naglasio da insistira na "porodičnoj atmosferi, da igrači što više vremena budu sa najbližima i da će sa jednim treningom dnevno ući maksimalno motivisani za pripreme koje slede."

"Šef Petrić stalno to ponavlja, da igramo za sebe i svoje porodice. Kada smo išli na pauzu, rekao je da budemo što više sa familijom i prijateljima i da se na pripreme vratimo srećni", otkriva Živković.

Zbog Mundijala prvenstva širom svijeta prekinuta su na više od mjesec dana. "Pauza nikad duža, a možda i nikad duže pripreme, za razliku od prethodnih. Svi smo profesionalci, na treninzima se vidi da smo radili i za vrijeme pauze i da smo bili aktivni. Teško podnosimo ovaj bazični dio priprema, ali smo sa tim završili. U Antaliji nas čeka ljepši dio, sa utakmicama", kaže Saničanin.

Crno-bijeli će provesti 16 dana na pripremama u Turskoj. "Važno je da imamo dobre rivale, biće nam to neka vrsta lične ocjene, da vidimo gdje smo. Bolje da igramo sa jačima, pa čak i da rezultat ne bude u prvom planu, mada je to nemoguće u Partizanu. Vidjećemo se i sa Sašom Zdjelarom koji igra za CSKA, što će nam biti izuzetno drago", ističe Siniša.

Pored Superlige, ekipa se priprema i za dvomeč sa Šerifom u Ligi konferencija. "Ne bih da pričam unapred, najvažnije je da pobijedimo te dvije utakmice protiv Šerifa. Mada i oni su daleko, imamo dosta vremena za pripremu, analizu i to", zaključio je Marković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC