• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučki Naprijed i Crvena zvezda rame uz rame! Potpisan ugovor o saradnji (FOTO/VIDEO)

Autor Haris Krhalić

"Crveno-plavi" sa Mejdana danas su sa beogradskim velikanom potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.

 _NIK4148.JPG Izvor: Promo/FK Naprijed

Banjalučki Naprijed i Crvena zvezda danas su, na stadionu “Rajko Mitić”, potpisali dokument o uređenju budućih partnerskih i sportskih odnosa, ali i unapređenju omladinskih pogona dva kluba. Sporazum su potpisala dva predsjednika, Vladimir Rosić u ime Naprijeda i Svetozar Mijailović za Crvenu zvezdu.

"Ovo je veliki dan za mali Fudbalski klub Naprijed koji se nikada nije odrekao svojih izvornih vrijednosti i koji će i ubuduće veliku pažnju poklanjati radu u omladinskim kategorijama. Srećni smo zbog potpisa Sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji sa bivšim evropskim i svjetskim šampionom, klubom koji je iznjedrio veliki broj fudbalskih zvijezda i reprezentativaca. Ponosni smo i ovim putem želim da se zahvalim predsjedniku Crvene zvezde Svetozaru Mijailoviću koji nam je upriličio sastanak, bio domaćin, za nas, ovog svetog čina i prihvatio nas u veliku fudbalsku porodicu Crvene zvezde", rekao je Vladimir Rosić, predsjednik Naprijeda.

Sve je počelo prije nekoliko mjeseci kada je Dragan Mladenović, direktor Omladinske škole crveno-bijelih boravio u Banjaluci i susreo se sa Rosićem. Tada su razmijenjena određena iskustva i najavljeni zajednički ciljevi koji su utemeljeni u danas potpisanom Sporauzmu o poslovno-tehničkoj saradnji.

Crvena zvezda i Naprijed potpisali ugovor o saradnji
Izvor: YouTube/Zvezda TV

"Zanimljivo je da su dvojica igrača nastupala za oba kluba, a riječ je o Darku Ljubojeviću i Nenadu Miljkoviću što sam pomenuo prilikom boravka u Beogradu. Saradnja dva kluba u prošlosti je takođe bila dobra, pionirske selekcije Crvene zvezde gotovo redovno su učestvovale na Memorijalom turniru “Duško Ožegović” u organizaciji FK Naprijed, a legendarni trener i kasnije predsjednik FS Jugoslavije Miljan Miljanić u dva navrata je posjetio naš klub i pohvalno govorio o Naprijedovoj omladinskoj školi", dodao je Rosić.

Svetozar Mijailović predsjednik Crvene zvezde nakon potpisivanja Sporazuma o saradnji je rekao:

"Crvena zvezda je nastavila da ulaže u svoju Omladinsku školu i veliku pažnju posvećuje razvoju mladih igrača, a pravi pokazatelj svega toga je i ovaj Sporazum sa Naprijedom iz Banjaluke. Ovim potpisom naš klub je povećao broj partnerskih školica fudbala koje se nalaze širom Srbije, Republike Srpske i svijeta s kojima sarađuje".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC