• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučki FK Naprijed predstavio himnu "Za naš mali, a veliki klub" (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Banjalučki glumac i muzičar Darko Stojić kreirao je himnu, koja će ovaj omiljeni klub mnogobrojnih generacija pratiti na svim budućim utakmicama.

 Himna FK Naprijed Za naš mali, a veliki klub Izvor: Promo/FK Naprijed

Banjalučki Fudbalski klub Naprijed predstavio je zvaničnu himnu kluba. Banjalučki glumac i muzičar Darko Stojić kreirao je himnu „Za naš mali, a veliki klub“, koja će ovaj omiljeni klub mnogobrojnih generacija, pratiti na svim budućim utakmicama, u novim uspjesima i pobjedama. Pozitivna, motivišuća i ohrabrujuća, nova himna i video spot su na prvo slušanje oduševili poštovaoce kluba.

Rukovodstvo kluba, igrači, kao i mnogobrojni poštovaoci i navijači, uložili su velike napore, trud i rad kako bi klub dobio himnu i video spot, dostojan velikih i mnogo uspješnijih fudbalskih klubova, što će sigurno ući u istoriju ovog banjalučkog kolektiva.

Predsjednik FK Naprijed Vladimir Rosić izrazio je veliko zadovoljstvo zbog činjenice da je ovaj mali, a veliki klub dobio i svoju zvaničnu himnu i video spot.

"U godini koja je iza nas, uložili smo mnogo napora kako bi FK Naprijed vratili na stare staze slave i kako bismo dobili bolje uslove za sve članove kluba i mnogobrojne simpatizere. Ponosan sam na ono šta smo uradili do sada: riješili smo mnogobrojne administrativne probleme, završili smo pomoćni teren sa vještačkom travom, rasvjetu na stadionu i prostor oko samog stadiona, te krenuli u izgradnju novog objekta, gdje će naši igrači dobiti moderne svlačionice i jedan multifunkcionalan objekat, koji će biti od velikog značaja za rad kluba u budućnosti", istakao je Rosić.

Izvor: Promo/FK Naprijed

Ipak, važnije od svega, rad sa mlađim kategorijama podignut je na viši nivo.

"Posebno bih istakao značajne pozitivne promjene i pomake koje smo napravili u našoj Omladinskoj školi, a raduje nas veliki broj dječaka koji su nam se pridružili. Dosta toga je još pred nama u periodu koji dolazi, ali je svakako vrijeme i za muziku i dodatnu dozu motivacije. Upravo iz tog razloga smo se odlučili da klubu bogate tradicije poklonimo i himnu i spot, koja će naš tim i sve buduće generacije pratiti na svim budućim utakmicama. Naprijed nije samo fudbalski klub, Naprijed je jedan poseban kult i zdrava pozitivna sredina, u kojoj će stasavati budući uspješni naraštaji našeg grada", istakao je Rosić.

Izvor: Promo/FK Naprijed

Izrazio je veliku zahvalnost Darku Stojiću, koji je autor himne, i koji je uložio vrijeme, rad i kreativnost, kako bi nova himna bila jedinstvena i ispunjena pozitivnim i motivišućim stihovima.

"Jako sam srećan zbog toga što je Naprijed nakon sedamdeset godina postojanja odlučio da dobije svoju zvaničnu himnu, a posebno sam srećan i zahvalan upravi kluba što su me kontaktirali i odlučili da budem autor tako bitne stvari. Na kraju, želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u ovom projektu", rekao je Stojić.

"Samo naprijed, nemoj stati, Naprijed Mejdan to je naše porodice stub i svako od nas će život dati za naš mali, a veliki klub“, poručuje refren himne, koja je u petak na promociji u kafe baru "Zodiak" ugledala svjetlost dana i pokazala zašto je ovaj klub toliko omiljen za mnogobrojne igrače, poštovaoce, navijače, prošle i buduće generacije.

Pogledajte video:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC