• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDINA LEGENDA ZAPLAKALA NA ROĐENDANU CRVENO-BIJELIH: Pižon čuo Duletove riječi, pa pred svima pustio suzu

Autor Haris Krhalić

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Vladimir Petrović nije mogao da zadrži.

 Vladimir Petrović Pižon zaplakao prilikom govora Duleta Savića Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Crvena zvezda danas proslavlja 78. rođendan, a tom prilikom su podeljene nagrade ljudima koji su kroz istoriju gradili istoriju crveno-belih. Nekadašnji golgeter Zvezde Dule Savić dobio je nagradu za životno djelo, a ovo veliko priznanje predao mu je nekadašnji saigrač Vladimir Petrović Pižon. Njih dvojica su zajedno pozirali na sceni, a zatim je Dule održao kratak govor tokom koje je Pižon zaplakao.

Nekadašnji kreativni vezni Crvene zvezde i Arsenala sjedio je u prvom redu i sa mnogo pažnje slušao riječi nekadašnjeg saborca, a suze nije mogao da zadrži. Krenule su da teku, pa ih je samo u jednom trenutku, podizanjem ruke do visine očiju, sklonio kako mu ne bil smetale. Pogledajte kako je to izgledalo:

"Ništa bez Pižona. Hvala vam svima, hvala igračima i stručnom štabu na pobjedi u derbiju. Ta pobjeda je uljepšala titulu i rođendan. Hvala mojim drugarima iz ekipe, bez njih ne bih bio Dule Savić. Posebno hvala Pižonu, jer je od svih nas napravio da budemo bolji nego što bi bili bez njega. Hvala porodici što je ovdje, posebno unucima. Ima ona divna pjesma sa refrenom 'Veseli se srpski rode', a ja kažem 'Veseli se crveno-bijeli rode', hvala svima", rekao je Savić.

Vladimir Petrović Pižon nosio je dres Crvene zvezde između 1972. i 1982. godine, dok je Dušan Savić između 1973. i 1982. godine bio prvotimac. Njih dvojica bili su među najznačajnijim igračima u jednoj od najvećih generacija koje su crveno-bijeli imali, o čemu govori i veliki evropski uspjeh - finale Kupa UEFA u sezoni 1978/79. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC