• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović: Držali smo meč pod kontrolom; Maksimović: Nismo bili konkretni u napadu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Treneri Borca i Leotara Vinko Marinović i Marko Maksimović složni su u ocjeni da su Banjalučani zasluženo stigli do pobjede u 23. kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Borac - Leotar izjava Vinko Marinović Marko Maksimović Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Crveno-plavi su na krilima Nikole Ninkovića, koji je bio strijelac i asistent Enveru Kulašinu, zabilježio 13. prvenstvenu pobjedu na Gradskom stadionu i nastavio borbu za plasman u Evropu.

U izjavi za Arenu sport poslije utakmice Vinko Marinović jke čestitao svom timu na zasluženom trijumfu, koji mu sada osigurava mirniju reprezentativnu pauzu.

"Čestitam igračima na novoj pobjedi, ono što je za nas bilo bitno je da i drugu utakmicu dobijemo i vežemo dvije pobjede kako bi na reprezentativnu pauzu otišli mirno i kako bi se što bolje pripremili za nastavak prvenstva. Držali smo utakmicu pod kontrolom, pobjeda je zaslužena", rekao je trener Borca.

Njegov kolega sa trebinjske klupe Marko Maksimović čestitao je crveno-plavima na zasluženoj pobjedi i svom timu na kvalitetnoj utakmici.

"Čestitao bih momcima na svemu što su prikazali večeras, i u najavi utakmice smo znali da je Borac favorit. Mislim da smo istrčali dobro, nismo bili konkretni u napadu kao što je bio dogovor da pokušamo kroz tranziciju ugroziti Borac i da dođemo do vođstva kako bi utakmicu učinili zanimljivom. Na kraju smo imali stativu, možda još neke šanse, ali na kraju se podvuče bio je dobar ambijent, perfektan teren i suđenje na zavidnom nivou. Čestitam Borcu na pobjedi, a nama ostaje da se regenerišemo i pripremimo za posljednju trećinu prvenstva", dodao je šef struke Leotara.

Pogledajte golove

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC