• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modričani slave vijek postojanja, stiže velika Crvena zvezda - Petar Jelić: Pokazali su i dokazali svoju veličinu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

FK Alfa Modriča u subotu od 17 časova u prijateljskom meču na stadionu "Dr Milan Jelić" ugostiće Crvenu zvezdu.

 Alfa Modriča - Crvena zvezda Izvor: Promo/FK Alfa Modriča

Fudbalski kluba Alfa Modriča slavi 100 godina postojanja, a veliki jubilej biće ukrašen prijateljskom utakmicom sa Crvenom zvezdom.

Šampion Srbije gostovaće na stadionu "Dr Milan Jelić" u subotu od 17 časova, a svi u Posavini spremaju se za praznik fudbala. Uveliko teku radovi na pripremi terena, Modričani su zbog svega odgodili i neke prvenstvene mečeve, jer ne dešava se svaki dan da u goste dolazi nekadašnji šampion Evrope.

"Zvezda je još jednom pokazala i dokazala svoju veličinu. Sada je na nama da budemo dobri domaćini i da im se odužimo. Ovo je prvi slobodan termin FK Crvena zvezda i čast i zadovoljstvo nam je što su pristali da dođu i odigraju prijateljsku utakmicu za veliku proslavu našeg kolektiva", rekao je predsjednik Modričana Petar Jelić.

I šef stručnog štaba Bojan Magazin raduje se predstojećoj utakmici, za koju smatra da je vrhunac karijere za sve aktere iz Modriče.

"Očekuje nas praznik fudbala i velika čast je što možemo ugostiti najpopularniji, najtrofejniji i najbolji klub na Balkanu. Za nas kao klub, ali i kao ekipu, ovo predstavlja vrhunac karijere. Pokušaćemo se predstaviti u što boljem svjetlu, gdje ćemo dati priliku našim domaćim igračima da osjete čar igranja protiv jednog takvog protivnika. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju i uveličaju ovaj praznik fudbala", poručio je Magazin.

Ulaznice za spektakl u Modriči moći će se kupiti po cijeni od 10 KM (istok) i 7 KM (zapad).

Crvena zvezda posljednji put gostovala je u Modriči 2014. godine, kada je takođe u prijateljskom meču bila ubjedljiva i slavila 7:1. Dva gola za Beigrađane tada je postigao Gogić, a strijelci su još bili Planić, Despotović, Gavrić, Jokić i Đurović. Jedini strijelac za domaće bio je Radić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC