• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potukle se zvijezde Bajerna: Sve sijevalo u svlačionici, a zna se i razlog...

Krilni napadači Bajerna iz Minhena potukli su se nakon teškog poraza od Mančester sitija u Ligi šampiona.

 potukli se igrači bajerna  Izvor: Profimedia

Mančester siti je razbio Bajern 3:0 (1:0) u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, međutim to nije najveći problem za trenera Tomasa Tuhela. Nije uspio da "umiri" svlačionicu koja je otjerala i Julijana Nagelsmana, pa je tako poslije susreta na "Etihadu" došlo do fizičkog sukoba između fudbalera Bajerna. Frustrirani zbog loše igre, okrenuli su se jedni protiv drugih, a "Bildu" nije trebalo dugo da otkrije ko je u pitanju!

Sadio Mane i Liroj Sane završili su "u klinču" u svlačionici pošto su imali razmirice i na terenu. Mane nije bio zadovoljan kako mu se obraća mlađi fudbaler, pa je Senegalac prvo duvao u lice Nijemcu, nakon čega ga je udario šakom u lice i tom prilikom ga čak i rasjekao.

Tek tada su se umiješali ostali fudbaleri Bajerna koji su razdvojili dvojicu saigrača koje poslije svega sigurno čeka "hlađenje", ako Tomas Tuhel već planira da riješi probleme koji nisu tu od juče. Navodno, sve je počelo u finišu utakmice kada Sane nije dodao loptu Maneu, pa su se sporječkali i nakon odlaska u svlačionicu su i dalje pričali o situaciji koja gotovo ništa ne bi promijenila kada je u pitanju konačni rezultat.

Mane je stručnom štabu Bajerna počeo da "kuka" na Sanea, ali ne samo jer mu nije dodao - nego i kako se ponašao nakon toga. Tada se Mane ražestio i udario je šakom svog saigrača, a Bajern nije uspio da sakrije skandal, do sada su samo objavili da "nemaju komentar" na vijesti o kojima bruji čitava Njemačka.

Podsjetimo, igrači Bajerna su bukvalno podijeljeni u klanove i bilo je onih koji su držali stranu Julijana Nagelsmana (poput Gorecke, Milera, Kimiha...), odnosno onih koji su potpuno bili protiv njega zbog načina na koji je riješio situaciju sa trenerom golmana Tonijem Tapalovićem (Nojer, Sane, Gnabri, Musijala...). Očigledno da postoji previše stvari koje nisu riješene i zbog toga Bajern ne funkcioniše kako bi trebalo.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC