• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počela posljednja faza u Loznici - Lagator dobija travu! Srbija godinama čekala ovakav stadion! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jedan od tri stadiona koji se trenutno gradi u Srbiji ušao je u posljednju fazu - postavlja se trava u Loznici.

 Stadion u Loznici postavljanje trave Izvor: MONDO

Veoma ambiciozan projekat o izgradnji tri fudbalska stadiona na različitim krajevima Srbije mnogi su dočekali uz poglede ispod oka, ali evo nas - blizu završetka radova! Na prelijepom stadionu u Loznici počela je posljednja faza radova, trenutno se postavlja travnata podloga koja će u narednim godinama dočekati najveće srpske klubove, reprezentaciju Srbije, a možda čak i neke evropske mečeve.

Četiri pokrivene tribine, sa kapacitetom nešto većim od osam hiljada sjedećih mjesta, uz fantastično pozicionirane lože i veoma zanimljivu ideju da tribine budu "iz dva dijela" stadionu u Loznici daju šmek. Upravo zbog toga ovaj prelijepi stadion biće jedan od najinteresantnijih u regionu, a njegovo zvanično otvaranje mogli bismo da vidimo i prije završetka tekuće sezone. Pogledajte fotografije sa lica mjesta, u posljednjoj fazi radova:

Nezvanično, novi stadion u Loznici figurira kao rješenje za probleme koje bi naredne jeseni mogao da ima Čukarički. Stadion na Banovom brdu ne ispunjava uslove za grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, a po nekim informacijama delegacija beogradskog tima bila je u posjeti Loznici i oduševljena je onim što je tamo vidjela. To znači da bi bijelo-crni sa Banovog brda mogli da se "odsele" u Zapadnu Srbiju, gdje bi ih vjerovatno na svakom domaćem meču u Evropi čekao pun stadion! Pogledajte kako je stadion izgledao u novembru 2021. godine, kada ga je posjetila MONDO ekipa:

Podsjećamo, Srbija će pored ovog zdanja dobiti još dva izuzetno moderna stadiona. Delegacija Fudbalskog saveza Srbije prethodnih dana je obilazila Leskovac i izgradnju "Old Traforda" na kojem će igrati Dubočica, dok će novi dom dobiti i Timok iz Zaječara pošto se gradi i na krajnjem istoku zemlje. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC