• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HALAND SE SPREMA DA "IZDA" GVARDIOLU! Na dan meča sa Real Madridom objavljeno: Hoće da ide kod njih

Nezgodan tajming i loše vijesti za Pepa Gvardiolu koji bi mogao da ostane bez svog najboljeg fudbalera Erlinga Halanda.

 Haland želi u Real Madrid Izvor: Profimedia

Inter se plasirao u finale Lige šampiona i sada fudbaleri Simonea Inzagija mogu skoro pa mirno da gledaju drugi revanš između Mančester sitija i Real Madrida (srijeda, 21.00) pošto ko god da se od ova dva tima prođe dalje - biće veliki favorit u meču koji se igra 10. juna u Istanbulu. U prvom susretu na "Bernabeu" nije bilo pobjednika (1:1), a čini se da su već počele igrice Madriđana koji van terena pokušavaju da poremete planove Gvardioli.

Dan uoči odlučujuće utakmice renomirani "Atletik" je lansirao informaciju da Erling Haland, najbolji fudbaler Sitija, želi da pređe u tabor Real Madrida, što svakako nije dobra vijest za čelnike kluba sa Etihada. Naročito je problematičan tajming objave, pošto bi Norvežanin mogao da "izgubi fokus" pred meč.

Španski novinar Mario Kortahena, koji prati Real Madrid za "Atletik", objavio je da je Holand prešao u Siti zbog toga što su ga operativci kluba ubijedili da neće dobiti šansu pored Karima Benzeme i tada "sigurnog pojačanja" Kilijana Mbapea, pa je Norvežanin zato izabrao Premijer ligu. Ipak, s obzirom na to da Real polako planira "život poslije Benzeme", izvjesno je da će izabrati Halanda za njegovog nasljednika.

"Haland i dalje sam odlučuje o svojoj budućnosti. Iz pouzdanih izvora saznajemo da u ljeto iduće godine može da napusti Siti za 200 miliona eura, dok se u ljeto 2025. cijena spušta na 175 miliona eura. Obe klauzule vrijede za neengleske klubove. Real je saznao za ove uslove i bili su u nevjerici zbog toga", navodi "Atletik".

U zaključku teksta dodaje se da Real Madrid i dalje želi Holanda, kao što i Holand želi Real Madrid, pa bi era "kiborga" u Sitiju vrlo brzo mogla da bude završena iako je ove sezone dao 52 gola na 48 utakmica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC