• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šta? Jesi ti glup?!" Vinisijus pobjesnio na novinara! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatan skandal u Španiji koji kao da svi pokušavaju da zataškaju.

 vinisijus ljut na novinara  Izvor: Twitter/MikaelMadridsta/Screenshot

Jedan od najboljih fudbalera Real Madrida Vinisijus ponovo je bio na meti rasista u Španiji. Dok je Valensija na "Mestalji" dolazila do "minimalca" koji bi mogao da bude ključan za opstanak u La Ligi ove sezone, Vinisijus se borio sa njihovim navijačima koji su ga vrijeđali na rasnoj osnovi. Reagovao je i sam provokacijama, međutim pošto ga sudija nije konstatovao dok se žalio, kod njega je "kuljala nevroza" i na kraju je dobio crveni karton.

Odmah se povela priča o njegovom potencijalnom odlasku iz Španije zbog rasista, dok popravljanju klime ne doprinose ni novinari koji su samo rasplamsali vatru nakon meča. I baš zbog jednog pitanja je Vinisijus pobjesnio kao nikada od kada je obukao dres Real Madrida.

"Jesi ti glup?! Jesi ti glup?", ponavljao je Vinisijus dok ga je portparol Real Madrida smirivao i govorio mu da ne može takve stvari da govori novinarima, a sve se dogodilo pošto ga je isprovociralo pitanje: "Da li će se izviniti navijačima?".

Podsjetimo, Vinisijus je sve vrijeme pokazivao prstom u jednog navijača za koga je tražio da ga izbace sa stadiona. Na semaforu se pojavila rečenica u kojoj se osuđuje bila kakva vrsta uvreda, što nije pomoglo, kao ni reakcija kapitena "slijepih miševa" Hosea Gaje koji je išao do tribina da smiri navijače. Ništa nije pomoglo, pa je na kraju Vinisijus od bijesa nasrnuo na Uga Dura i uhvatio ga za vrat, zbog čega je dobio crveni karton. Interesantno, Vinisijusu se sudija i izvinio zbog rasističkih uvreda, ali nije prekinuo meč i to je problem koji sistemski nije riješen.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC