• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FUDBALER PSŽ-A U TEŠKOM STANJU: Pao sa konja i doživio jezivu povredu glave

Serhio Riko je samo dan poslije osvajanja titule prvaka Francuske otputovao u rodnu Andaluziju i tamo se teško povrijedio.

 Serhio Riko u kritičnom stanju Izvor: Profimedia/Matthieu Mirville/DPPI/LiveMedia

Golman Pari Sen Žermena Serhio Riko hospitalizovan je u nedelju poslije nesreće koja mu se dogodila tokom jahanja konja u Andaluziji, objavio je njegov klub. Riko je hospitalizovan i njegovo stanje je "ozbiljno", prenose španski mediji, dok je i portparol Pari Sen Žermena objavio da situacija nije nimalo naivna. Oglasila se i porodica i zahvalila se svima na porukama podrške, a saopšteno je da je narednih 48 sati ključno.

Španski portal "Relevo" objavio je i detalje nesreće i prema njihovim informacijama - Serhio Riko je jahao konja koji se sudario sa drugim, odbjeglim konjem. Nakon toga su Riko i njegov konj pali na zemlju, a životinja ga je potom kopitom udarila u glavu poslije čega su mu slomljeni vratni pršljenovi i doživio je moždani udar.

Odmah je pozvana Hitna pomoć i helikopterom je golman prebačen u bolnicu u Sevilji gdje je stavljen na aparate za održavanje u životu, što dovoljno govori da je situacija alarmantna. Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi i ljekari su uz njega sve vrijeme.

Riko je inače samo dan prije nesreće sa Pari Sen Žermenom slavio titulu prvaka Francuske. Sjedio je na klupi na meču protiv Strazbura i potom sa svojim saigračima podigao pehar, da bi već u nedjelju ujutru otputovao u Andaluziju gdje je u neposrednoj blizini svoje kuće u El Rokiju doživio ozbiljne povrede. Svi igrači Pari Sen Žermena su uz njega, a Kilijan Mbape je tokom govora na dodjeli nagrada u Parizu poželio svom golmanu brz oporavak.

Riko inače ima 29 godina i najbolje dane u karijeri proveo je u dresu Sevilje, da bi potom išao na pozajmice u Fulam i Pari Sen Žermen. Klub iz Francuske ga je otkupio 2020. godine i do sada je 14 puta stajao među stativama, ali je drugi golman tima, s tim da je jedno vrijeme bio čak i treći.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC